Antoni Escudero i Martínez

La sort se la busca un mateix

28 de gener de 2011
0 comentaris

Assistència a l’estrena oficial de TAV Figueres – Perpinyà

Ahir dijous 27 de gener es va inaugurar oficialment el Tren d’Alta Velocitat entre Figueres – Perpinyà. Un acte que havia de començar a les 9.15 del matí però que es va iniciar mitja hora tard, bé aquestes coses en aquest país ja funcionen així.

 

La inauguració va estar presidida a càrrec del Sr. José Blanco, Ministre de Foment d’Espanya i Thierry Mariani Secretari de Transports de la República de França. A més van assistir el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el Delegat del Govern a la Comunitat Autònoma de Catalunya, Joan Rangel, l’alcalde de Figueres, Santi Vila, l’alcaldessa de Vilafant, Cònsol Castenys, etc, etc. En definitiva era un acte replet d’autoritats del nostre país i algunes de país veí, França.

 

El programa es va iniciar amb els parlaments de les autoritats a l’estació de Figueres – Vilafant amb un espai petit i estret on la majoria havíem d’estar drets enganxats entre uns i altres. Al cap d’una hora aproximadament quan van finalitzar els parlaments ens van portar amb tren des de Figueres fins a Perpinyà per tal de veure el trajecte inaugurat.

 

Arribem a l’estació de Perpinyà on van sortir les autoritats envoltades de mitjans de comunicació que els feien fotografies fora de l’estació. Jo vaig entrar dintre perquè plovia. Tot seguit els polítics també van fer-ho i es van dirigir en un petit estand (molt petit) per tornar a presentar el trajecte. Els convidats estàvem a peu dret sense poder veure les autoritats ni les explicacions perquè altra cop els rodejaven els mitjans de comunicació.

 

Però el millor… va ser quan es van acabar els parlaments i ens diuen que amb autobús ens portaran a la prefectura de la regió, però es clar i com tornàvem a Figueres? Suposant que seria en tren. Doncs no, estava programat que després de la visita a la prefectura ens havíem d’esperar fins les 14.30 que un autobús ens recolliria a l’estació de Perpinyà. Vaja un autèntic desastre! Perquè a veure la inauguració era del tren per tant des del meu punt de vista ens havien de tornar amb tren.

 

No obstant la solució per tornar abans era comprar un bitllet pel TAV que sortia a les 12.24 hores, doncs així ho vaig fer. En definitiva, no creieu que l’organització no estava a l’altura?


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.