Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 14 de juny de 2012

Les EC 300F i 450F, 4T, novetats de Gas Gas pel 2013

La gamma de models d’enduro amb motors de quatre temps serà la principal novetat del catàleg de Gas Gas per al 2013, gràcies a la incorporació de les noves EC 300F i 450F. 
Amb un programa de desenvolupament iniciat fa un parell d’anys, que ha passat per la remodelació de les 2T i ara aquest nou camp inciat amb la EC 250F 4T.
Les noves EC 4T neixen en el marc de l’acord de col·laboració entre Gas Gas i Yamaha com a proveïdor de motors. També és fruit, però de l’intens treball de desenvolupament que el departament tècnic de la marca de Salt ha dut a terme per adaptar aquests propulsors a les actuals necessitats dels seus clients.
De fet la principal novetat, la EC 300F, ha estat possible gràcies al treball dels tècnics de Gas Gas el que ha permès llançar aquesta nova cilindrada intermèdia en un model de sèrie.
L’esglaó més alt de la gamma és l’EC 450F, que pren com a base la moto desenvolupada en competició durant l’últim any per Ivan Cervantes. Tant l’EC 450F com els altres dos models d’aquesta gamma es posaran directament a la venda amb acabats i components Racing de màxima qualitat.
Font: Gas Gas.
Foto: Gas Gas EC 450F (©gasgas) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent