Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 14 de juny de 2012

X.Galindo, al mal temps, bona cara

Xavi Galindo (Husaberg) es va presentar a l’Erzberg Rodeo amb bones expectatives.
Bon inici de temporada (pòdium a la Hell’s Gate); cinquè l’any passat i unes classificatòries, enguany, entre els vint primers i, per tant, a primera línia de sortida.
Tot perfecte fins un toll de fang (a un parell de quilòmetres de la sortida i amb la tercera posada), estrabada de la moto i cop del maluc al manillar. Del cop, al pilot de Massalcoreig  (Segrià) li fou impossible de pilotar dempeus a la moto. Així que passat el setè control, sense opcions de poder-se aixecar de la moto, en una pujada va anar cap avall. Resultat, el fre davanter trencat i retirada.
Dins de la desgràcia, l’endemà de la cursa, el cop no va anar a més i sembla que ha quedat en una lesió muscular. I si la cosa no es complica Galindo confia treure’s el mal gust de l’Erzberg Rodeo a la Red Bull Romaniacs
Així que al mal temps, bona cara i tota la sort a Romania, on ahir, dimecres, ja va disputar el pròleg voluntari. I va quedar segon!
Font: bloc de Xavi Galindo (Traducció automàtica al català i versió original
Foto:  Xavi Galindo al pròleg de la Romaniacs 2012 (©martin wabnegger)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pilots per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent