Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 12 de juny de 2012

Jarvis arriba primer a l’Erzberg Rodeo, però és desqualificat

La història de l’any passat s’ha tornat a repetir. Graham Jarvis (Husaberg) va tornar a arribar primer a la meta del Erzberg Rodeo Hare Scramble... i una vegada més el seu nom no hi figurarà com a guanyador. 
Jarvis es va veure involucrat en un caiguda col·lectiva a poc d’haver sortit. El britànic però en va poder sortir il·lès. A partir d’aquí va iniciar una frenètica cursa que, entre la pressa i uns núvols baixos, va fer que es saltés un trama del recorregut.
Això li suposaria la desqualificació, que li fou notificat una vegada arribat a meta, amb cinc minuts de diferència respecte al segon. 
Jarvis va lamentar l’error que li va costar la cursa tot i mostrar-se, per altra banda, satisfet per la cursa feta. De fet ja té la mira posada en la propera, la Red Bull Romaniacs.
Xavi Galindo 
També desafortunada fou la cursa del català Xavi Galindo. Amb ganes de millorar el cinquè lloc de l’any passat, un cop al maluc el va obligar a retirar-se. Dins de la desgràcia, el cop ha quedat en un problema muscular i el pilot de Massalcoreig ja enfila, també, cap a la Romaniacs. Ja li dedicarem un apunt a partir dels seus propis comentaris. 
Qui tampoc va acabar fou l’espanyol Alfredo Gómez que va debutar amb un abandonament per problemes tècnics.

Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Graham Jarvis (©edmunds, j. ktm images) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curses (Xtrem Races, Memorial,...) per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent