Carles Bassaganya i Serra

"Si llampega a marina, procura pa i farina"

19 de març de 2009
0 comentaris

Temes de país, Esquerra parla… amb Agustí Cerdà i el País Valencià a Sant Joan

Organitzat per la Federació comarcal del Ripollès d’Esquerra, aquest cicle té la voluntat de fer-se dos cops a l’any, un abans d’estiu i un de just després. El cicle s’ha anomenat Temes de País Esquerra parla, amb la voluntat de donar a conèixer quines són les preocupacions, visió i en algun cas solucions que té ERC pels temes que preocupen la gent del Ripollès. Formava part dels objectius de l’executiva comarcal que vam ser escollits l’estiu passat.////segueix////

A més, el cicle vol servir per formar la militància i gent propera al nostre partit amb temes d’interès general, i sobretot posicionar esquerra com a gent que ens preocupa aspectes que amoïnen o interessen els ciutadans de la comarca, tant des d’un punt de vista nacional, social, econòmic… Temes de país, Esquerra parla ha estat concebut des d’un punt de vista descentralitzat, així en aquesta edició farem les xerrades-conferència a Sant Joan de les Abadesses, Ribes de Fresser, Camprodon i Ripoll.

 La primera d’aquestes sessions serà amb l’Agustí Cerdà, President d’Esquerra Republicana del País Valencià. Serà aquest dissabte dia 21 a les 18 hores de la tarda al Palau de l’abadia de Sant Joan. Amb en Cerdà volem tractar de primer ma, i en el cap de setmana de les falles, quina és la realitat del País Valencià l’any 2009. La situació cultural i política d’aquesta part dels països catalans, i sobretot també que se’ns expliqui l’estratègia espanyola per continuar diluïnt la realitat valenciana, així com la situació del tancament del emissors de TV3 a aquesta part del país.

 Al marge d’aquesta primera sessió, en aquest cicle està previst que intervinguin gent d’una excel·lent vàlua:

 Dissabte 28 de març a Ribes, en Carles Mundó, Secretari de mitjans de comunicació, per explicar-nos els mittjans de comunicació i el país, així com la rellevància de la TDT. Casal municipal de cultura a les 18 hores.

 Dissabte 4 d’abril a Camprodon, l’Anna Simó, portaveu adjunta del grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya i ex Consellera de Benestar i família, per parlar de la llei de la dependència catalana i el seu procés d’implantació, així com les dificultats de finançament. Sala de sessions de l’ajuntament a les 19 hores.

 Divendres 17 d’abril a Ripoll, l’Antoni Soy, Secretari d’indústria i empresa, per reflexionar sobre el foment de l’empresa en moments de crisi.  Què pot ajudar a fer el govern en aquests moments de recessió econòmica. Al local comarcal a les19 hores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!