Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 18 de maig de 2012

HM Honda Zanardo: Doble pòdium per a R.Thain

L’equip HM Honda Zanardo ha viscut el GP de Portugal amb un fort contrast d’emocions. Per una banda la quarta prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) ha vist la victòria del francès Rodrig Thain en E1, que acompanyat amb el tercer lloc del diumenge, el deixa en aquesta posició en la classificació de la categoria.
La part negativa  la va viure l’italià Simone Albergoni, qui, després d’un salt, es va trobar un grup d’espectadors amb els que va impactar. El pilot italià es va trencar el colze per dos llocs, mentre que un dels espectadors es va trencar la tíbia.
Franco Mayr, mànager de l’equip italià creu que potser caldria posar unes majors mesures de seguretat per evitar que els espectadors puguin ocupar part del recorregut marcat. Per altra lamenta la lesió d’Albergoni a tres setmanes de l’Absolut d’Itàlia (el primer cap de setmana de juny).
Font: Honda Racing (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Rodrig Thain (©honda racing) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Honda per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent