Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 17 de maig de 2012

Gas Gas: un títol segur

Molt haurien de canviar les coses perquè Gas Gas no s’emportés la categoria Femenina del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) d’enguany.
Al GP de Portugal es va tornar a viure un nou duel entre la catalana Laia Sanz, actual líder de la categoria, i la francesca Ludivine Puy, bicampiona femenina. Una lluita que va acabar en empat després que Lulú guanyés el primer dia i Sanz ho fes en el segon. Quedan dos grans premis (quatre dies) que es presenten emocionants.

E2
Qualsevol terme negatiu (mala sort, malastrugança,…) es pot utilitzar per defenir el pas d’Ivan Cervantes per Portugal. El primer dia no va poder fer ni una especial, el que el que li va restar opcions pel diumenge. El de Cambrils va arribar com a líder d’E2 i surt de les curses ibèriques en cinquena posició. Tothom sap, però, (i ell el primer) que el seu lloc és més amunt. En una categoria tant disputada, Cervantes encara pot optar al títol.
E3
El retorn i recuperació del francès Sebastien Guillaume es va afermant a cada dia que corre. A Portugal ja va pujar al pòdium (segon) i ja s’ha situat en els deu primers. Així que s’acabi de refer de la seva operació als pulmons, serà un habituals dels llocs davanters.
Per la seva part, el català Jordi Figueras segueix amb la seva regularitat que el situa novè a la general.
E1
Regular també l’actuació del portuguès Gonçalo Reis, que amb dos vuitens llocs es situa tretzè de la general.
Júnior 
El britànic Danny McCanney també ha fet de la regularitat un valo,r que li permet situar-se en el tercer lloc de la general i amb opcions de pujar més amunt.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Laia Sanz (44) (©gasgas)
Foto: Lulú Puy (22) (©gasgas)
 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Gas Gas per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent