Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 15 de maig de 2012

Husaberg: Mena, puja. Renet i Bellino, líders

Husaberg ha sortit més que satisfeta del GP de Portugal, quarta prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012). Quatre dels seus pilots han pujat al pòdium i dos d’ells al lloc més alt: els francesos Pierre Alexandre Renet, una vegada a E2, i Mathias Bellino, a Júnior, els dos dies. A més a més, ambdós estan al capdavant de la seva categoria. Pela Renet en la més disputada del Mundial, mentre que Bellino es reafirma com a màxim candidat al triomf final.
E3
Destacar la segona posició del català Oriol Mena aconseguida el segon dia de cursa. El primer, Mena no va poder passar del quart lloc, penalitzat per la caiguda que va patir en l’Extrema de divendres. Sense aquest entrabanc, el pilot maresmenc hauria pogut repetir lloc d’honor ja que es va trobar còmode en les especials portugueses.
Tot el contrari que el seu company de categoria, el suec Joakim Ljunggren, que no va trobar el ritme adeqüat damunt de les especials, seques però relliscoses. Al final un cinquè i un quart lloc suficients per situar-lo en segona posició de la general. Una categoria, però que entre el segon, Ljunggren i el cinquè, Mena, només hi ha deu punts de diferència.
Femenina
La francesa Blandine Dufrane va aconseguir un tercer lloc el primer dia que li permetia mantenir la mateixa posició en la general Femenina. Una lesió, peo, el segon dia, no li va permetre defensar aquesta classificació i ara es troba quarta de la general.
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Impresions d’Oriol Mena (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Oriol Mena (©edmunds,j. ktm images)
Vídeo: Husaberg Racing

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. Husaberg per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent