Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 8 de maig de 2012

Vídeo del segon dia del GP d’Euskadi

L’organització del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) ha publicat un vídeo del segon dia del GP d’Euskadi, organitzat per Moto Club Gernika Offroad, amb un clar domini francès.
E1
Les imatges recorden la victòria d’Antoine Meo (KTM) seguit de Thomas Oldrati (KTM) i Simone Albergoni (HM Honda Zanardo). Planet (Sherco) i Nicolas Deparrois (Kawasaki) van completar els cinc primers. En aquesta categoria destaca la mala sort d’Eero Remes (KTM), Lorenzo Santolino (Husqvarna) en forma de problemes mecànics, que els va obligar a abandonar i, sobretot, Marc Bourgeois que va partir una espectacular caiguda que va gelar la sang del públic que ho va veure. Tot i lesionar-se l’accident va quedar en un gran ensurt.
E2
A ben segur al categoria més disputada amb Pierre-Alenxandre Renet (Husaberg) co ma dominador i nou líder de la categoria. Cristobal Guerrero fou la sea ombra però es va quedar en segon lloc. El tercer per un imperturbable Juha Salminen (Husqvarna) que segueix en primera fila. Jhnny Aubert (KTM) no va poder repetir el resulta del priemr dia  ies va haver de conformar amb el quart lloc. El cinquè per un debutant (en proves del Mundial) Jordan Rose (TM).
En aquesta categoria la malastrugança se la va endur el català Ivan Cervantes (Gas Gas) que va caure en una pujada d’una especial i va perdre tota opció de victòria. Al final fou novè. E ltambé català Armand Monleón (KTM) acabaria tretzè.
E3
Christophe Nambotin (KTM) va tornar a sumar una altra victòria, seguit aquesta vegada de Joakim Ljunggren (Husaberg) que va deixar David Knight (KTM) en tercer lloc.
A continuació vindria Marcus Kehr (KTM) que es classificaria per davant del català Oriol Mena (Husaberg). L’altre català de la categoria, Jordi Figueras (Gas Gas) va fer onzè.
Femenina
La categoria Femenina va veure la segona victòria de la catalana Laia Sanz (Gas Gas), que la manté per davant de l’actual campiona Ludivine Puy (Gas Gas). Blandine Dufrene (Husaberg) es va situar en el tercer graó del pòdium femení. La catalana Rosa Romero (KTM) no va acabar la jornada. 
Júnior
Mathias Bellino (Husaberg) segueix al capddavant de la classificació, després de guanyar el segon dia, seguit de Jonathan Manzi (KTM Bordone Ferrari). Danny McCanney (Gas Gas) tanca el pòdium.
Dels catalans nome? Eloi Salsench (KTM) va acabar, catorzè. Arnau Solà (Yamaha O.Pons), Òscar Geebelen (KTM) i Ot Inglés (Yamaha O.Pons) no van poder arribara a meta. 
Copa Júnior
Domini italià entre els més joves, amb Giacomo Redondi (KTM) al capdavant seguit de Matteo Bresolin (Husaberg) i Guido Conforti (Yamaha). Bons resultats de Carles Salsench (KTM), sisè, i Kirian Mirabet (KTM Marc Coma Júnior), vuitè.
la propera prova, aquest cap de setmana al GP de Portugal.

Fonts: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original
Font: www.enduromagazine.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Cristobal Guerrero (©edmunds,j. ktm images)
Vídeo: ewcofficial 

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent