Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 7 de maig de 2012

KTM torna a mostrar el seu poder al GP d’Euskadi

Els pilots de KTM han tornat a demostrar que estan en bona forma i han ocupat bona part dels llocs d’honor del GP d’Euskadi, tercera prova del Campionat del Món d’Enduro (EWC 2012).
I dos per damunt dels altres. Els francesos Christophe Nambotin (E3) i Antoine Meo (E1). Sis de sis, 120 punts de 120 punts. Res a dir.
E1
A banda de Meo, l’italià Thomas Oldrati va puntuar els dos dies destacant el segon lloc del diumenge. El finès Eero Remes va fer un tercer lloc el primer dia. Malauradament el segon dia va haver d’abandonar per problemes tècnics.  El suec Henrik Lindholm es va classificar desè el segon dia.
E2
En E2 l’espanyol Cristobal Guerrero va aconseguir un tercer i un segon, en un terreny que no li era favorable. Amb aquest resultat Guerrero també es situa segon de la general de la categoria. Per la seva part Johnny Aubert va fer un segon i un quart, senyal de recuperació d’un inici de temporada poc afortunat. I es situa cinquè de la general.
En aquesta categoria, el segon dia també entraria en els punts el català Armand Monleón. El francès Jeremy Tarroux va sorprendre tothom, el primer dia, amb un quart lloc 
E3 
A part de Nambotin, el britànic David Knight no acaba de trobar el ritme, tot i fer un segon i un tercer. L’alemany Marcus Kehr, l’italià Andrea Belotti i el suec Jonas també van entrar en els punts.
Júnior
En Júnior, l’italià Jonathan Manzi va repetir segon lloc, la mateixa posició que té a la general. Els espanyols Victor Guerrero (3 i 6) i Mario Roman (5 i 9), l’argentí Kevin Benavides (4 i 5), els italians Rudi Moroni (7 i 7) i Edoardo d’Ambrosio (9 i8) també van puntuar entre els deu primers.
Copa Júnior
Mentre que a la Copa Júnior l’italià Giacomo Redondi fa fer primer els dos dies i es líder destacat de la categoria.
Font: KTM (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Christophe Nambotin (©edmonds,j. ktm images)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. KTM per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent