Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 4 de maig de 2012

El Mundial torna pel País Basc

I ho diem amb doble sentit. Per una banda torna a Europa, espai “natural” on es disputen bona part de les proves del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012). I per altra al País Basc, on els anys 2005 i 2006 ja s’hi van veure els millors pilots del món de l’enduro.
L’organització va a càrrec de l’experimentat Moto Club Gernika Off Road que tirarà endavant el GP d’Euskadi, amb seu a la població de Munitibar.
La cursa comença divendres amb la Super Prova KTM i és l’inici d’una lluita pel primer lloc en les diferents categories de les que destaquen el lideratge del català Ivan Cervantes (Gas Gas) en E2, a més del Trofeu Mika Ahola Brave One.
Destacar el retorn de pilots com el francès Sebastien Guillaume (Gas Gas), l’espanyol Mario Roman (KTM)  o el portuguès Luis Oliveira (Yamaha) que no van poder participar en les dues primeres proves sudamericanes per problemes de salut. 
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent