Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 23 d'abril de 2012

Coma guanya a Qatar, on el controls de pas agafen protagonisme

Marc Coma (KTM) ha sortit més líder del Campionat del Món de Ral·li Cros Country FIM després de guanyar la prova Sealine Cross Country de Qatar. 
El pilot d’Avià (Berguedà) ha controlat una cursa que s’estrenava en el calendari de l’especialitat i on els controls de pas han agafat més protagonisme del que cal.
Així Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain) i Jordi Viladoms (KTM Bordone Ferrari) han vist mermades les seves opcions de pòdium per penalitzacions en controls de pas.
Sense pòdium
Per culpa de la penalització de dues hores, el pilot de Torreblanca (Plana Alta) no va poder repetir el pòdium de la primera prova, Abu Dhabi, tot i fer tres primers llocs.
Més sagnant ha estat el cas del pilot d’Igualada (Anoia) ja que, segons explica el propi Viladoms en el seu compte de twitter, ha rebut una penalització per no segellar en un control de pas, afegint el pilot de KTM Bordone Ferrari, després d’una reclamació de l’equip Husqvarna. Això fa que perdi el tercer lloc de la classificació del Ral·li de Qatar.
El seu company d’equip, Gerard Farrés, es “beneficiarà” indirectament d’aquesta penalització ja que pujarà un lloc en la classificació, de sisè a cinquè. El pilot de Manresa (Bàges)  ha fet una cursa molt regular mantenint-se en les llocs capdavanters de la prova de Qatar.
Font: KTM. (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Husqvarna Speedbrain (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Twitter de Jordi Viladoms @JordiViladoms
Foto: Marc Coma. (©e.bauer. ktm images)
Vídeo de la QMMF TV

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ral·lis per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent