Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 17 d'abril de 2012

KTM: Cara i creu dels germans Guerrero

Les dues curses del Campionat d’Espanya d’Enduro celebrades el cap de setmana a Valverde del Camino, organitzada pel MC Valverdeño, va tenir gust diferent per dos dels pilots de KTM, els germans Guerrero. 
Cristobal va tenir una dura lluita amb el català Ivan Guerrero (Gas Gas) amb qui es van intercanviar el lloc durant els dos dies (segon i primer pel pilot de KTM). Al final, per segons, va aconseguir la victòria general dels dos dies i mantenir el liderat tant en E2 com en Scratch.
En canvi el seu germà, Víctor, va patir dues averies que el van apartar de qualsevol resultat en E1. 
Retorns
La prova andaluça va servir per veure el retorn de dos pilots KTM, recuperats de lesions. Mario Roman va mostrar que aviat es trobarà en lloc capdavanters, al firmar un quart i un segon en E1. Per la seva part Juan P. de la Torre va fer un quart i un tercer en E3.
Marc Coma Júnior Team
Un parell de pilots catalans que corren amb KTM, tot i que no formen part de l’equip oficial, van pujar al tercer graó del pòdium d’E2. Es tracta del corredors de l’equip júnior promogut per Marc Coma. Marc Solà ho va fer el primer dia, mentre que Armand Monleón hi va pujar el segon.
Foto: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Cristobal Guerrero (©ktm)  



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. KTM per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent