Roda de calls

bloc d'enduro

Publicat el 5 d'abril de 2012

KTM: Meo i Nambotin. Nambotin i Meo

Dos pilots han d’estar especialment satisfets després del GP de l’Argentina del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012): Antoine Meo, a E1, i Christophe Nambotin, a E3, han sumat els vint punts de cada dia. El que unit a identics resultats a Xile fa que ambdós surtin de terres sudamericanes amb amb un ple al quatre. Es a dir, vuitanta punts de vuitanta possibles.
I si una marca deu estar especialment contenta és KTM i l’equip Farioli per veure com els seus fitxatges d’enguany estan complint més que bé. A més de comptar amb pilots d’anteriors temporades de primer nivell.
E3
En aquesta categoria la marca austriaca compta amb una assegurança fiable com és David Knight. El pilot de l’Illa de Man s’ha quedat darrera Nambotin i a ben segur en un terreny menys polsós encara té molt a dir. 

E2
Tot i no aconseguir cap victòria, de moment, en aquesta categoria KTM compta amb dos valors segurs com són Cristobal Guerrero (dos segons llocs) i Johnny Aubert (un tercer i abandonament per problema tècnic a la moto). Tot apunta que estaran entre els cinc primers, lluitant per la victòria.
E1
Poc a poc Eero Remes va situant-se als llocs als que sembla que ha d’optar i el segon dia de l’Argentina ja va pujar la tercer lloc del pòdium.
EJ
I si els sèniors tenen bons resultats, els Júnior no els hi van darrera. Jonathan Manzi va fer doblet i s’ha situat segon a la general amb ganes de lluitar pel liderat.
EY
I la Copa 125 Júnior també va veure una doble victòria taronja, en aquest cas de Giacomo Redondi el que el confirma com a líder de la categoria. 
Font: KTM, E1 (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: KTM, E2 (Traduccció automaica al català i versió original)
Font: KTM, E3 (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: David Knight (14) (©edmunds,j. ktm images)
Foto: Eero Remes (2) (©edmunds,j. ktm images) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Marca. KTM per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent