Roda de calls

bloc d'enduro

Saba nova pel Mundial

A tres setmanes per l’inici del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012) l’organització ha fet un repàs a les cares noves i alguns indrets de procedència, curiosos o pocs habituals, dels pilots.
Més noies
Destacar l’increment de noies que participaran en el Mundial Femení, on recordem que repetirà la catalana Laia Sanz (Gas Gas).
En aquesta categoria arriba l’australiana Jemma Wilson (Yamaha) coronada, el 2011, com la millor corredora off-road del seu país. Wilson disputarà el Mundial en un equip xipriota i que agafa el nom d’una xarxa de televisió grega, el INA TV Racing Team.
També participaran al Mundial les angleses Fionn Griffiths i Emily Davey.
D’arreu del món 
Pel que fa a procedència destaca l’israelià Jonathan Levy (CH Husqvarna) i la possible participació d’un pilot rus. O el suïs Christophe Robert que compartirà equip, Husaberg, amb el català Oriol Mena
O l’augment d’argentins ja que a Franco Caimi (que va corre l’any passat amb Yamaha O.Pons, i enguany ho farà amb KTM Xile) s’hi afgeix el seu germa Stefano.
Font: www.abc-enduro.com. (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Jemma Wilson (@ina tv racing team) 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2012 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent