Roda de calls

bloc d'enduro

Cervantes, segon a Andorra. Meo campió

El GP d’Andorra del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) ha servit per coronar Antoine Meo (Husqvarna) nou campió en la categoria E2.
El català Ivan Cervantes (Gas Gas) s’ha quedat a tocar del triomf en algun dels dos dies, però ha sumat dos segons llocs que li donen opcions d’aconseguir la mateixa posició en la classificació final.
E1
L’altre candidat a coronar-se, per vuitena vegada, campió del món, el finès Juha Salminen (Husqvarna) haurà d’esperar-se a la darrera prova, l’1 i 2 d’octubre a França, després de trencar el primer dia, tot i seguir encapçalant la classificació.
E3
Mika Ahola (HM Honda Zanardo) també haurà d’esperar a la cursa final però té totes les opcions de repetir un títol que només li pot disputar Christophe Nambotin (Gas Gas) que els darrers tres GP ha obtingut cinc de les posibles sis victòries.
Oriol Mena (Husaberg) i Jordi Figueras (Gas Gas) continuen sumant punts i es mantenen en la cinquena i setena posició de la general.
EJ
En la categoria Júnior la doble victòria de l’espanyol Mario Román (KTM)  l’ha situat a 4 punts del líder, el francès Jéréme Joly (HM Honda) i es jugaran el campionat a la darrera prova a Mende
Font: pàgina www.enduro-abc.com. Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: A. Meo (8) en mig de P-A. Renet (4) i I. Cervantes (25) (@rodadecalls/miquel bresolí)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2011 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent