Roda de calls

bloc d'enduro

Andorra, capital mundial de l’enduro

Aquests dies hem anat avançant la celebració de la setena prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) a Andorra.
Ara ja es tot a punt, avui divendres ja comencen les verificacions, perque un centenar de corredors disputin aquest cap de setmana una cursa que pot defenir campions.
La prova, preparada per la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), té el centre neuràlgic a Naturlandia, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.
En aquesta informació (traducció automàtica al català i versió original) us podeu assabentar de les novetats que presenta la cursa andorrana com el retorn de Taddy Blazusiak (KTM) que cobrirà, en part, l’absència de David Knight (KTM).  O l’oportunitat de veure les reaparegudes Fantic, entra altres.
També a la pàgina dels promotors del Campionat podeu recuperar aquest interessant article sobre la situació dels corredors (traducció automàtica al català i versió original) i de les marques (traducció automàtica al català i versió original) abans de la cursa.
Font i foto: pàgina de www.enduro-abc.com



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de EWC 2011 per rodadecalls | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent