bloc d'enduro

Oriol Mena renova per Husaberg i torna als 4T

0

El pilot català Oriol Mena ha renovat la seva vinculació amb la marca sueca Husaberg pels dos propers anys.
Tot i que es mantindrà en la categoria E3, Mena tornarà a corre amb una 4 temps, la FE 570 després que aquesta temporada ho hagi fet amb la TE 300 de 2 temps.
Font: Husaberg. Traducció automàtica al català i versió original.

Husqvarna celebra les victòries als campionats alemany i italià

0

La temporada s’està tancant i amb ella diversos campionats, que els van celebrant les marques guanyadores. La casa Husqvarna ho fa amb el campionat aconseguit per Denis Schröter al Campionat d’Alemanya d’E2 (traducció automàtica al català i versió original). En el mateix comunicat parla del bon paper dels seus pilots  Juha Salminen i Bartoz Oblucki en el Campionat d’Espanya. També destaca el bon paper dels seus corredors en Campionat d’Itàlia de Motoral·lis on Andrea Mancini ha aconseguit la victòria general (traducció automàtica al català i versió original).
Sense marxar d’Itàlia, Husqvarna destaca la victòria d’Alex Salvini en la darrera cursa i el segon lloc final del Campionat en la categoria 500 4T. Per la seva part Simone Albergoni s’ha endut el campionat en la categoria 450 4T (traducció automàtica al català i versió original)
Font: Husqvarna. (Traducció automàtica al català i versió original)

Oriol Mena, campió d’Espanya d’Enduro 3

0

Oriol Mena (Husaberg) s’ha proclamat campió d’Espanya en Enduro 3 (E3) després de guanyar la prova de Mont-roig del Camp (Baix Camp), darrera del Campionat i organitzada pel MAC Reus. Classificacions Enduro Mont-roig E3
E2
Ivan Cervantes (Gas Gas) va aconseguir una important victòria, no només a Enduro 2 (E2),  sinó que també va obtenir la primera victòria general (scratch) de la temporada. Amb aquesta victòria, el pilot de Cambrils (que pràcticament corria a casa) es va refermar en la segona posició general del Campionat.
Classificiacions Enduro Mont-roig E2.
A Júnior Open Pau Botella (KTM ) ja tenia el Campionat assegurat (va correr a E1. Classificiacions Enduro Mont-roig E1) mentre que Jordi Quer (Sherco) es va proclamar campió de Trofeu Júnior.
Font: RFME: Traducció automàtica al català i versió original.

Publicat dins de CE 2012 | Deixa un comentari

X.Galindo, quart a la primera Red Bull Sea to Sky

0

Xavi Galindo (Husaberg) s’ha classificat quart en la primera Red Bull Sea to Sky celebrada la setmana passada a Kemer (Turquia).
Dissabte, el pilot de Massalcoreig es va situar entre els primers, tot i corre amb una roda punxada. Diumenge va estar dins dels tres primers … fins 200 metres abans de meta, on una badada el va perder el tercer graó del pòdium. La cursa la va guanyar el seu company de marca, el britànic Graham Jarvis.
Podeu veure un parell de vídeos en aquest enllaços del primer dia i del segon.

La Generalitat atorga crèdits a cinc projectes catalans de motos d’enduro

0

La Generalitat ha fet públic els crèdits del Pla de suport al sector de la motocicleta. En total són 12 milions d’euros repartits entre 14 projectes. D’aquests, cinc estan relacionats amb les motos d’enduro.
El més cridaner és el rellançament de la marca Alfer (de la mà de Motorepublic) que vol treure una enduro elèctrica (traducció automàtica al català i versió original). També ha creat expectació la (re)aparció de l’Explorer d’Ossa, una trail més que enduro. Un altre nom a recuperar és Mecatecno (gràcies a Stalber Corporation) amb enduros pensades pels més joves.
Recordant un nom mític de les trialeres infantils, Xispa Motorbike prepara un projecte de moto all-road (barreja de trial i enduro).
Per últim la marca més important en motos d’enduro a casa nostra, Gas Gas, amb projectes per desenvolupar nous models i amb la intenció d’augmentar producció i llocs de treball.
Font: notícia de la Generalitat.

Publicat dins de Pàdoc | Deixa un comentari

Oriol Mena és manté primer en E3

0

El català Oriol Mena (Husaberg) es manté primer en la classificació general d’Enduro 3 (E3) del Campionat d’Espanya d’Enduro.
La victòria en la cinquena prova, celebrada a Becerreá (Lugo), fa que mantingui totes les opcions de cara a la victòria final, quan només queda una prova per acabar el Campionat.

Cervantes acaba tercer al Mundial d’E2. Salminen, Meo, Ahola, Puy i Jolly, campions

0
Ivan Cervantes (Gas Gas) ha acabat tercer en la categoria E2 del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011), després de que aquests es tanqués diumenge amb la prova francesa.
El pilot de Cambrils no ha pogut passar d’un quart i tercer lloc i arrabassar la segona posició a l’espanyol Cristobal Guerrero (KTM). Antoine Meo (Husqvarna) ja era el campió des de la prova d’Andorra.
Armand Monleon (KTM) també ha puntuat i ha acabat tretzè del Mundial.
E1
Juha Salminen (Husqvarna) ha fet bons els pronòstics i s’ha convertit en el pilot amb més títols mundials, vuit.
E3

També ha entrat a la història un altre finès, Mika Ahola (HM Honda Zanardo) que, amb aquest títol, és el primer pilot en ser-ho en les tres categories.
En aquesta categoria Oriol Mena (Husaberg) ha mantingut la seva regularitat i la cinquena posició final. Mentre Jordi Figueras (Gas Gas) ha quedat vuitè, superat a última hora per l’italià Alex Salvini (Husqvarna) una de les revelacions del Campionat.
EJunior
El títol Júnior s’ha quedat finalment a França després que el pilot local Jérémy Joly (HM Honda Zanardo) obtingués les punts necessaris per ser campió.
Marc Solà (KTM) ha puntuat i ha acabat el vintè en la classificació final. També ho ha fet Eloi Salsench (KTM), vintesetè final.
Dones
En la categoria Femenina la francesca Ludovique Puy (Gas Gas) no ha fallat i no ha donar opcions a la catalana Laia Sanz (HM Honda Zanardo) que ha obtingut un meritori segon lloc final en el seu debut en el Mundial.
EJúnior FIM 125
En la categoria d’iniciació, el junedenc Ramon Quer (Sherco) ha obtingut uns excel·lents quart i tercer lloc tenint en compte que ha estat una llarga temporada lesioant (a Andorra va reapareixer, fent cinquè el primer dia).
El títol d’aquesta categoria ha esta per l’italià Jonathan Manzi (KTM).
Font: www.enduro-abc.com. Resum primer dia (traducció automàtica al català i versió original). Resum segon dia (traducció automàtica al català i versió original).