L’Erzberg Rodeo 2011 de Xavi Galindo

Si en l’anterior apunt ja us feiem un avenç del que havia estat la participació de Xavi Galindo (Husaberg) a l’Erzberg Rodeo 2011 (on va fer el cinquè lloc) ara us portem una mica més de detall de la cursa en veu del propi pilot de Massalcoreig. 
Galindo aprofita per agrair la “col·laboració” d’un grup d’afeccionats del País Basc i destaca el seu pas per la Dinamite Zone.
Ben just recuperat de la prova austríaca, Galindo ja té al cap la Husaberg Weekend de Lalín (Galícia) (aquest cap de setmana) i la presència en una altra prova d’enduro extrem, la Red Bull Romaniacs.
Font: bloc de Xavi Galindo. Traducció automàtica al català i versió original.
Font: pàgina de Husaberg. Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: ©Edmunds, J. KTM Images

Galindo, cinquè a l’Erzberg Rodeo. Jarvis, primer sense victòria

Sort diversa pels pilots Husaberg
al XVII Erzberg Rodeo, la
prova austríaca d’enduro extrem.
El català Xavi
Galindo
va aconseguir la cinquena posició. Un bon resultat en el
seu retorn a la cursa on es va lesionar fa un parell d’anys. Amb tot,
el corredor de Massalcoreig lamenta no poder haver aconseguir un
resultat millor.
Més dramàtica la situació de l’anglès Graham
Jarvis
qui, per un error en un punt de control, era penalitzat.
Així, tot i arribar primer, la victòria (la cinquena) era pel
polonès Taddy Blazusiak
(KTM).
Font: pàgina de
Husaberg. Traducció
automàtica al català
i versió
original
.
Fotos: Xavi Galindo (44) i Graham Jarvis (10)
(©Edmunds J. KTM Image).

El pitjor cap de setmana per Ahola, des de 2008

Com un malsón qualifica Mika Ahola (HM Zanardo) el darrer GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (WEC 2011).
El pilot finès d’Honda reconeix un cert relaxament a l’inici de la prova (encapçalava la categoria E3 amb 43 punts de diferència amb el segon) tot i que poc va poder fer davant d’un inspirat Nambotin (Gas Gas). També es mostra crític amb alguns trams de recorregut i ens explica la seva “trobada” amb una tortuga i una serp.
Al final, però, dóna per bó el tercer lloc i, sobretot, acabar sa i estalvi el GP de Grècia, amb un primer dia especialment dur. I continuar liderant la categoria E3 amb 33 punts d’avantatge.
Font i foto: bloc de Mika Ahola. Traducció automàtica al català i versió original.

Els millors moments dels pilots Husaberg a Grècia

Husaberg ha penjat un vídeo amb els millors moments dels seus corredors en el darrer GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (EWC 2011).
Destaca l’actuació de Joakim Ljunggren, a E3, que es manté tercer al Mundial, i sense oblidarle català Oriol Mena, en cinquena posició de la mateixa categoria.
En canvi el francès Pierre Alexandre Renet, tot i dominar els dos dies, a E2, no en va poder acabar cap.
Font: pàgina Husaberg. Traducció automàtica al català i versió original.

Nambotin, el millor a Grècia

La victoria del francès Christophe Nambotin al GP de Grècia del Campionat del Món d’Enduro (EWC 2011) ha estat celebrada per la seva marca, la catalana Gas Gas. “Nambo” va aconseguir la victòria a E3 i al general.
I es lamenta de la mala sort del català Ivan Cervantes que va trencar el primer dia i no va poder competir en condicions el segon, tot i acabar tercer.
Font i foto: pàgina de Gas Gas. Traducció automàtica al català i versió original.

Clínic solidari a Xile

Els pilot xilens Josue Smith i Nicolas Urrutia van organitzar, dissabte, un clínic d’enduro a benefici del mecànic Bernardo Serey, quei ha patit un greu trasbals familiar.
I mentre aquí patim la calor de l’inici de l’estiu, a Xile, a l’hemisferi sud, es troben a l’inici de l’hivern. Això va fer que la neu, la boira i el fred fossin els molestos convidats d’aquesta iniciativa solidària de dos dels pilots destacats de l’enduro xilè.
Font (i fotos): Club Nacional de motos Enduro/Chile. Traducció automàtica al català i versió original

Cervantes baixa una posició després del GP de Grècia

Ivan Cervantes (Gas Gas) ha vist com la retirada del primer dia del Gran Premi de Grècia del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) li ha passat factura en forma de perdre una posició a la classificació d’E2. També s’ha vist afectat en el Husqvarna Xtrem Testa Award on ha passat de ser el primer al quart lloc.
A E3, Oriol Mena (Husaberg) es manté en la cinquena posició de la general després de fer dos sisès llocs a Meteora. També regular es manté Jordi Figueras (Gas Gas) que, amb dos novens llocs, continua setè a la general.
A E Júnior, Marc Solà (KTM) es va endur deu punts (gràcies a repetir la setzena posició ambdós dies) mentre que Eloi Salsench (KTM) en va rascar un.
E1
Juha Salminen (Husqvarna) no perdona i ha Kalampaka-Meteora es va mostar intractable el dos dies i encapçala còmodament la classificació.
E2
Antoine Meo (Husqvarna) va tenir la sort de cara en forma de desgràcia dels seus rivals directes: lesió de Johnny Aubert, i abandonaments per diferents raons de P.A. Renet (Husaberg), Albergoni i l’esmentat de Cervantes. Només l’espanyol Cristobal Guerrero (KTM) va aguantar i ara es troba segona a la general.
E3
El guanyador de Grècia, però, fou Christophe Nambotin (Gas Gas) que a més de guanyar la categoria es va endur la general. Destacar el pòdium (segon lloc) del recent aterrat Kurt Caselli (KTM) que juntament amb Joakim Ljunggren (Husaberg) sembla que animaran una categoria que, amb l’absència de D. Knight (la seva moto és la que porta Caselli), semblava que estaria monopolitzada per Mika Ahola (HM Zanardo). El pilot d’Honda va acabar tercer a Kalampaka – Meteora.
La propera prova el 9 i 10 de juliol a Romania.
Font: www.enduro-abc.com. Traducció automàtica al català i versió orginal.
Foto: Christophe Nambotin (Copyright ABC COM / Mathew)

Perillen els ISDE de Finlàndia per a J. Aubert

El pilot francès de KTM, Johnny Aubert, es baixa per lesió per uns dos mesos. Això suposa que es perdrà el proper GP de Romania del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011), a celebrar el juliol, i fa que perilli la seva presència pels ISDE de Finlàndia, que es faran a l’agost.
Aubert es va lesionar el primer dia del GP de Grècia i haurà de portar un collaret durant 40 dies abans de fer qualsevol activitat esportiva.
Font: www.enduro-abc.com: Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: pàgina de Johnny Aubert.