Els treballadors de Gas Gas, per l’oferta de Torrot

Els treballadors de Gas Gas han fet arribar al jutjat mercantil la seva preferència per l’oferta que l’empresa de motos elèctriques Torrot ha fet per la de Salt. Esperen que l’administrador concursal que porta el cas de l’empresa catalana opti per aquesta oferta com a molt tard el 17 de novembre. Continua llegint

Gas Gas s’estrena a la Bassella Race 1 i a la Hell’s Gate

L’equip d’Enduro de la marca catalana Gas Gas obre la pretemporada aquest cap de setmana amb la seva participació a la Bassella Race 1. Els catalans Oriol Mena (Gas Gas EC250F) i Marc Solà (Gas Gas EC450F) la disputaran acompanyats dels nous fitxatges l’italià Jonathan Manzi (Gas Gas EC300 Racing), i els francesos Loïc Minaudier (Gas Gas EC250 Racing) i Antoine Basset (Gas Gas EC300 Racing).
Hell’s Gate
Per altra banda l’equip d’Extremes s’ha desplaçata Itàlia on estan corrent la Hell’s Gate. S’hi han desplaçat dos dels tres pilots oficials, els catalans Melcior Faja i Dani Oliveras. El tercer, Dani Gibert, s’ha quedata a casa on s’està recuperant del genoll lesionat que es va resentir al Super Enduro de Barcelona. Gibert està mirant d’arribar a la darrera cursa del Mundial en les millots condicions.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Assistència de l’equip Gas Gas (©Gas Gas) 

Gas Gas, també a l’Enduro Extrem i al Super Enduro

La marca de Salt (el Gironès) obre nous mercats entrant en competició en noves especialitats fora carretera.
Si Gas Gas ja es present a l’enduro, trial o al Dakar, ara agafa tota aquesta experiència per entrar a les proves d’Enduro Extrem i al Super Enduro.
Gibert, Faja i Oliveras
I ho fa amb tres pilots. Un és una de les sorpreses de l’actual Mundial de Super Enduro, Dani Gibert. L’altre, un experimentat Melcior Faja. I el tercer, el trialer (de fet tots tres en venen, del trial) Dani Oliveras que, després de debutar i acabar al Dakar, provarà noves sensacions off-road.
Tots tres es podran veure al Palau Sant Jordi, el 9 de febrer, on es disputarà la prova de Barcelona del Campionat del Món de Super Enduro (SEWC 2013-14), que ahir, dissabte va tancar el seu periple americà a Mèxic.
Enduro Extrem
Tots tres pilots, però, no es limitaran a corre en circuits tancats. També disputaran algunes de les proves més importants de l’enduro extrem: l’Erzberg Rodeo, la Red Bull Sea to Sky o la Red Bull Romaniacs.
EC 300 Racing i suport en cursa
Tant per Super Enduro com per les curses d’Enduro Extrem, els tres pilots de Gas Gas correran amb la EC 300 Racing 2T i que ja va estrenar Dani Gibert  en la prova de Belo Horizonte del Mundial de Super Enduro.
A banda del suport als oficials, Gas Gas també donarà assistència las pilots privats que disputin algunes de les proves d’Enduro Extrem internacionals, sota el paraigua de la Gas Gas Riding Experience de Romania.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: M.Faja, D.Oliveras i D.Gibert (©Gas Gas) 

 

Gas Gas i Ossa, s’uneixen

Dues marques de motos catalanes emblemàtiques, Gas Gas Motos i Ossa Factory, van anunciar aquesta setmana que s’unien per aconseguir un millor desenvolupament industrial i comercial, alhora que de treure nous productes.
Tot i que són marques amb motes de muntanya un dels productes que podria sortir en els proper anys és uan Ossa de carrer.
En tot cas que sigui cert lo de que la unió fa la força  i que les dues marques catalanes (que mantindran el nom en els seus productes) tirin endavant.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original).

 

D.McCanney, la sorpresa a Sant Jaume de Galícia

La marca catalana Gas Gas ha sortit satisfeta de la prova inaugural del Campionat d’Espanya d’Enduro 2013 celebrat el cap de setmana a Sant Jaume de Galícia i organitzada pel Moto Club Movete Na Moto.
I es que el pilot de l’Illa de Man, Danny McCanney ha estat la sorpresa de la doble jornada endurista.
La prova ha vist com el jove britànic (disputarà el Mundial Júnior)  ha dominat la categoria E3, adjudicant-se els dos dies. A més a més dissabte va fer el quart lloc a la general i diumenge el segon.
Uns resultats que s’han completat amb la millora dia a dia del seu fitxatge estrella d’enguany, el sots-campió d’E1, el francès Rodrig Thain. 
També competint a E3 , el primer dia Thain no va passar del sisè lloc però diumenge s’ha situat segon en E3 i tercer de la general.

School of Champions
L’Escola de Campions de Gas Gas ha començat amb bon peu. A banda de l’excel·lent resultat de McCanney, el xilè Diego Rojas va fer tercer el primer dia en Júnior Open i ha pujat al més alt del pòdium el diumenge. El seu compatriota Esteban Lanz també ha fet uns bons resultats: el primer dia, segon en Júnior Open sub-21 (quart en la general Júnior Open) i el segon dia tercer (i setè).

Retirats
Qui no han tingut un bon cap de setmana han estat els catalans Arnau Solà (E1) i  José Luis Martínez (E2).
Una caiguda ha fet que l’espatlla de Solà, de la que feia poc que s’havia recuperat d’una lesió, s’hagi ressentit i l’ha obligat a abandonar.
Per la seva part Martínez també ha caigut i s’ha fet mal en un peu, el que l’ha obligat a plegar.

Gas Gas Enduro Challange
Pel que fa al programa de suport a corredors amateurs destaca la primera posició en Màster del català Paco Izquierdo, mentre que l’espanyol Constantino Pérez ha  fet un segon i un primer lloc en Sènior B 2T.
Font: Gas Gas
Foto. Danny McCanney (©Gas Gas)

Gas Gas incorpora nous inversors

Gas Gas ha emès un comunicat on anuncia un canvi d’accionariat de l’empresa i la incorporació de nous inversors (dels que no diu el nom).
Per una banda la direcció general de la companyia i un grup de inversors internacionals compraran en les properes setmanes les accions de Vector Capital (societat de capital de risc del Banc Mare Nostrum -BMN) que suposen el 73,09% de Gas Gas Motos, SA.

A banda de la compra d’accions, tant la direcció general com els nous inversors aportaran 9 milions d’euros, en els propers 2 anys, per tirar endavant el pla estratègic 2013-15. Un pla que treballarà en el desenvolupament d’una nova gamma de productes i en el creixement en nous mercats. 

 
Un altre objectiu que es busca és enfortir el servei de post-venda, la imatge de la marca i les relacions amb el client final. Tot plegat per a consolidar la posició de Gas Gas en el fora carretera.

La incorporació de nous col·laboradors-inversors surt del pla de desenvolupament i consolidació que Gas Gas va iniciar el 2008 i que es va actualitzar el 2012.
Dins de l’estratègia de la marca de Salt es podrien produir noves adquisicions en un futur per ajudar al creixement de Gas Gas Motos, SA.

Rodrig Thain, nou pilot Gas Gas

El sotscampió mundial d’E1, el francès Rodrig Thain, ha fitxat per la marca catalana Gas Gas.
Thain ja debutarà amb la moto vermella aquest mateix cap de setmana en le SuperEnduro de Barcelona. I serà un dels atractius de la Bassella Race 1 que es disputarà el cap de setmana del 15 al 17 de febrer.
La Gas Gas 300 R serà la moto amb que Thain disputarà en la categoria E3 del Campionat del Món i de França. 
Foto: R.Thain (esquerra) amb el director general de Gas Gas, Ramon Puente (©Gas Gas) 

Gas Gas donarà suport als privats de la marca

La marca catalana Gas Gas ha endegat la Enduro Challange, una campanya de suport als pilots privats que disputin el Campionat d’Espanya d’Enduro amb motos Gas Gas 2013.
Gas Gas donarà suport en les sis curses del Campionat, hi posarà la benzina, el càtering i un joc de pneumàtics Metzeler nous en cada prova, entra altres atencions.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Cartell de l’Enduro Challange de Gas Gas.
 

Gas Gas porta la seva escola de campions al Mundial

La marca catalana Gas Gas portarà la School of Champions al Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2013).
Els pilots, que també disputaran el Campionat d’Espanya (CE 2013), ho faran dins l’estructura de competició de l’equip Oriol Pons. La nova estructura esportiva tindrà com a director d’equip (team manager) a Sergi Durán i com a director esportiu (motorsport manager) a Santi Navarro.
Mundial Júnior
El pilot de l’Illa de Man, Danny McCanney (tercer al Mundial Júnior -EJ- 2012) tornarà a disputar la categoria amb l’objectiu de guanyar-lo. El britànic tindrà de company el xilè Diego “Toro” Rojas que va tenir una destacada actuació en els passats ISDE d’Alemanya. A més del Mundial, també disputaran el Campionat d’Espanya amb l’EC 300 R. Per altra banda el pilot de l’equip Oriol Pons, Arnau Solà correrà amb la Gas Gas EC 250 F 4T.
Copa Júnior
Gas Gas també tindrà representació a la Copa Júnior (EY) amb una de les promeses de l’enduro xilè, Esteban Lanz (16 anys) que també disputarà el Campionat d’Espanya Júnior 125 amb la nova EC 125 R.
La School of Champions també porta al guatemalenc Oscar Berhancourt que participarà a l’Espanyol d’Enduro, tot i podria disputar alguna prova d’E2 del Mundial amb una CE 250 R.
Suport oficial als privats
Per altra banda, i encarat al Campionat d’Espanya, Gas Gas engega l’Enduro Challange. La iniciativa dóna suport als pilots privats que comprin, o hagin comprat, una Gas Gas aquest 2013.
Foto: (d’esquerra a dreta) Óscar Bethancourt, Esteban Lanz, Santi Navarro (manager), Danny McCanney i Diego “Toro” Rojas (©GasGas)
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original