Dos vídeos del darrer dia dels ISDE 2012

El sisè i darrer dia dels ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya), es va tancar amb les proves de cros. Enguany però, aprofitant el circuit que va allotjar el parc tancat es va fer en format supermoto.
Ho podeu veure en aquests vídoes editats per la FIM i KTM on hi unes entrevistes a Christophe Nambotin i Antoine Meo, els piloits de KTM classificats primer i segon de la general. 
I de propina un vídeo  de KTM del cinquè dia.
Ara els ISDE ja s’encaren cap a Sardenya.

Video sisè dia FIM

Vídeo sisè dia KTM

Vídeo cinquè dia KTM

 

Nambotin i França s’emporten els ISDE 2012

El francès Christophe Nambotin (KTM) s’ha endut la general absoluta (i d’E3) dels 87 ISDE, celebrats aquesta setmana (del 24 al 29) a Sachsenring (Saxònia, Alemanya). 
Al temps ha contribuït a la victòria de la selecció francesa en el Trofeu Mundial formant equip amb els també pilots de KTM Antoine Meo (primer a E1), Johnny Aubert (segon a E2), a més del pilot d’Husaberg, Pierre Alexandre Renet (primer a E2), el de HM Honda, Rodrig Thain (tercer a E1) i el de Gas Gas, Sebastien Guillaume (novè a E3).
Aquesta és la segona victòria absoluta de Nambo en uns ISDE (va guanyar els de Portugal 2009) i la sisena per França.
El retorn de França als ISDE (l’any passat no hi va participar) es completa amb les victòries en el Trofeu Júnior i Trofeu Femení. 
Júnior
L’actual campió mundial de la categoria, Mathias Bellino (Husaberg), també s’ha endut la general de categoria i ha contribuït a la victòria juntament amb Jérémy Joly (Yamaha) i Alexandre Queyreyre (Yamaha). Un equip que no ha pogut badar gens ni mica per l’absència (per accident) del quart membre de l’equip Kevin Rohmer (encara hospitalitzat).
Femenina
La categoria femenina també s’ha vist dominada per la tricolor francesa. L’equip liderat per Ludivine Puy (Gas Gas) , que també s’ha emportat la victòria individual, acompanyada per Audrey Rossat (KTM) i Blandine Dufrene (Husaberg) han guanyat aquest trofeu per a França, la cinquena vegada que passa.
La resta del pòdium
L’altra selecció que ha sobresortit als ISDE 2012 ha estat l’australiana. Segona al Trofeu Mundial, tercera en Femenina i quarta en Júnior.
Els pòdiums s’han completat amb Itàlia, tercera al Trofeu Mundial. En el Júnior la Gran Bretanya ha estat segona i els EUA tercers. I a la categoria Femenina la segona posició ha estat per a Alemanya.
Les altres categories
De la resta de classificacions per equip, destacar la victòria de l’equip de la RFME que s’ha endut el Premi d’Equips de Club gràcies a la feina dels catalans Jordi Figueras (Gas Gas, primer en C3 i segon de la categoria general C) i Kirian Mirabet (KTM, quart en C2) a més de l’espanyol Juan Perez (primer en C2 i en l’absoluta de la C).
Pel que fa al Premi de Fabricants, el guardó se l’ha endut l’equip Husaberg 1, amb el suec Joakim Ljunggren (tercer a E3) i els francesos Pela Renet i Mathias Bellino. 
Font: ffmoto (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Foto de família dels equips francesos (@Fred CCY-FFM-2012 ISDE)

Classificacions a la pàgina http://www.fim-isde-live.info/

El cinquè dia dels ISDE 2012 en vídeo

La FIM has editat un altre video on resumeix el cinquè dia dels ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya). Avui dissabte es celebrara eldarrer dia de cursa, amb les especials de cros, aprofitatnt part dell circuit que ha allotjat el parc tancat de la cursa.
L’interès està en veure quin pilot, francès, s’emporta la general. Tres pilots de KTM, Christophe Nambotin (E3), Antoine Meo (E1) i Johnny Aubert (E2) lideren les tres categories i, per aquest ordre, la general (només 12 segons separen Nambotin de Meo). A aquest trio s’hi podria afegit un altre tricolor, Pierre-Alexandre Renet (Husaberg), segon a E2 i a poc més de tres minuts del primer.
Cervante, Figueras i Mirabet
Ivan Cervantes (Gas Gas) aprofitarà les darrers opciosn per pujar posicions en l’E2, on ara és sisè.
Jordi Figueras (Gas Gas) mirarà de mantenir el liderat de C3, mentre que Kirian Mirabet (KTM) lluitarà per pujar al pòdium de C1 (ara és quart). Uns resultats que, si són favorables, els faran guanyar el Trofeu de Clubs, representant el de la RFME (amb l’espanyol Juan Pérez (KTM), líder de C2).
Sort i gas!
Foto: Jordi Figueras (©gasgas)

 

Doble vídeo del quart dia dels ISDE 2012

El protagonista del dijous fou el fang. I els francesos Christophe Nambotin i Johnny Aubert.
El primer per situar-se primer a la general. El segon per passar encapçalar l’E2. Juntament amb el seu compatriota Antoine Meo, a E1, fan que KTM motoritzi els líders dels ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya).
Podeu veure un resum del que va estar el dijous en aquests videos de la FIM (entrevista a Nambo) i de KTM.

Vídeo de la FIM

Vídeo de KTM

 

 

La FIM entrevista I.Cervantes als ISDE

Un altre vídeo del tercer dia dels ISDE 2012, a Sachsenring. Aquest el publica la FIM i entrevista al català Ivan Cervantes (Gas Gas).
Cervantes avança que la jornada d’avui dijous seerà de les més decisives, amb una prova d’enduros (Enduro Test) ràpid i dificil.
A hores de publicar aquest apunt (setena especial) Cervantes va cinquè a E2 (vuitè a la general).

 

El segon i tercer dia dels ISDE 2012, vistos per KTM

Ens va passar per alt publicar el vídeo que KTM va editar sobre el segon dia (dimarts) dels ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya).
Espectacular veure els argalls que gairebé engoleixen als corredors.
Com en el primer també hi ha una entrevista amb el francès Antoine Meo (en anglès)

En el vídeo del tercer dia, destaca una entrevista a un responsable de KTM (també en anglès).

Si voleu seguir en directe les classificacions del quart dia (dijous) ho podeu fer des d’aquesta pàgina.

Segon dia

Tercer dia

 

Domini francès absolut als ISDE 2012. Meo, lider de la general

Tercer dia de cursa i França segueix imparable en els ISDE 2012, a Sachsenring (Saxònia, Alemanya).  
Lidera el Trofeu Mundial, el Júnior i el Femení. Les quatre categories absolutes (E1, E2, E3 i Femení) també porten la tricolor francesa. L’única variació es que Renet (Husaberg) ha tingut uns problemes que no l’han impedit dominar E2 però si deixar el primer lloc de la general pel líder d’E1, Antoine Meo (KTM). Christophe Nambotin (KTM) segueix primer d’E3. I Ludivine Puy (Gas Gas) encapçala la categoria femenina.
Figueras, primer en C3 
Tot i que avui dimecres no ha guanyat, el català Jordi Figueras (Gas Gas) segueix primer  en C3. I Kirian Mirabet (KTM) segueix enganxat a la cinquena posició de C1.
Qui no ha tingut bon dia ha estat Ivan Cervantes (Gas Gas), situant-se setè, tant del dia com de la general d’E2.
Foto: Antoine Meo (©ktm images)
 

J.Figueras lidera C3. I.Cervantes recupera

Jordi Figueras (Gas Gas) s’ha situat primer en la categoria C3 després de guanyar en aquesta classe el segon dia de competició dels ISDE 2012, que es celebren a Sachsenring (Saxònia, Alemanya).
També va agafant el ritme Ivan Cervantes (Gas Gas) que avui dimarts ha  fet el quart lloc en E2 i li ha permès pujar tres posicions i situar-se sisè de la seva categoria.
També destacar la regularitat de Kirian Mirabet (KTM) que ha tornat a fer cinquè en C1.
La regularitat de Mirabet i el creixement de Figueras (juntament amb l’espanyol Juan Pérez -KTM-, líder en C2) fan que portin a l’equip de club de la RFME al primer lloc.
França
Per altra banda segueix el domini francès, primers al Trofeu Mundial i en la general, on Pela Renet (Husaberg) segueix dominant.
Retirada
La cursa ha patit avui una baixa destacada. L’espanyol Cristobal Guerrero (KTM) ha caigut i s’ha fet mal a l’espatlla, el que l’ha obligat a retirar-se. Una perdua pel que fins ara era el pilot més destacat del combinat espanyol.
Foto: Ivan Cervantes en una imatge d’arxiu (©m.bresolí)

 

Doble vídeo del primer dia dels ISDE de Sachsenring

Tant la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) com KTM han editat un vídeo cadascuna amb un breu resum del primer dia dels ISDE de Sachsenring (Saxònia, Alemanya).
En el primer, el de la FIM, podem veure de passada el català Ivan Cervantes (Gas Gas) i escoltar (en anglès) al francès Johnny Aubert (KTM).
En el de KTM (tot i que són imatges de la FIM) podeu escoltar (també en anglès) el francès Antoine Meo (KTM)

Vídeo de la FIM, primer dia ISDE 2012, Sachsenring, Alemanya

Vídeo KTM

 

KTM lidera el Campionat de Constructors dels ISDE

La marca austriaca KTM ha fet un repàs del que ha estat el primer dia dels ISDE de Saxònia (Alemanya) amb un clar domini francès… i dels seus pilots, del que també en parlem en un altre apunt.
Els bons resultats dels pilots taronja també ha servit perquè KTM domini la classificació del Campionat de Constructors gràcies al seu primer equip, format pels francesos Antoine Meo i Christophe Nambotin i l’espanyol Cristobla Guerrero. A més a més el segon equip de KTM ocupa la tercera posició, i el tercer, la quarta.
Font: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Antoine Meo. (@ktm images)