Salvini fitxa per Jet Racing

L’italià Alex Salvini ha fitxat per l’equip Jet Racing-Zanardo Team i debutarà amb el seus colors, damunt d’una Husqvarna, el dissabte, 6, en la prova alemanya de SuperEnduro. El bolonyès també disputarà el mundial d’Enduro 2 dins la mateixa estructura esportiva de Franco Mayr, amb qui va guanyar el mundial d’E2 de 2013.

Aquesta ha estat l’opció triada per Salvini després de que la que ha estat la seva marca els darrers dos anys, Beta, fitxés el francès Christophe Charlier (que tindrà de company d’equip l’actual campió d’EnduroGP, el britànic Steve Holcombe).

Salvini encara ha de triat quina motor utilitzarà, una decisió que ha d’encarar per poder disputar dissabte la segona prova del mundial de SuperEnduro, on ocupa la novena posició i al que ha retornat després de disputar-lo el 2012…i abans del tercer cap de setmana de març, quan comença el Mundial a Finlàndia.

Font: EnduroGP (traducció automàtica al català i versió original)

Font: SuperEnduro (traducció automàtica al català i versió original)

Foto: Alex Salvini (©www.endurogp.org)

Kirian Mirabet perd el dit lesionat diumenge

El pilot Kilian Mirabet ha estat operat amb èxit de l’amputació del dit que es va lesionar diumenge, en la darrera cursa del Campionat d’Espanya d’Enduro, tal com explica en el seu compte d’Instagram.

Mirabet ho va anunciar dijous a les xarxes socials on explica que és una decisió presa després d’una setmana de treball amb l’equip el Dr. Mir.

Tota la sort del món pel jove corredor i una ràpida recuperació.

Cap de setmana intens per Lais Sanz

Després d’un cap de setmana especialment mogut per a Laia Sanz, amb trencament amb Gas Gas i doble victòria al GP d’Espanya del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2013) amb una moto privada, aquest es presenta tant o més agitat.
Sanz té previst participar, divendres, en el Super Test del GP de Portugal. Dissabte volar a Barcelona i disputar els X Games. I diumenge tornar a Portugal, on haurà perdut un dia puntuable.
Molta sort a la Laia a la que els reptes no l’assusten.
Lap ilot de KH-7 en parla una mica en aquest vídeo editat per Mediagé Comunicación. A partir del mínut i deu segons hi ha les declaracions en català.

Compactado de imágenes Laia Sanz – previa X Games Barcelona 2013 from Mediagé Comunicación on Vimeo.

 
 

KTM anuncia el fitxatge de Cervantes

La marca austriaca KTM ha fet públic el fitxatge del català Ivan Cervantes. El cambrilenc tornarà a disputar el Mundial en la categoria E2, l’únic que li falta al seu palmarès. El que tornarà a ser el seu cap esportiu, Fabio Farioli, ha recordat el naixement esportiu de Cervantes amb KTM i que amb l’equip taronja disposarà de material per guanyar al temps que l’equip comptarà amb un corredor de primera fila. Ivan Cervantes correrà amb la KTM 350 EXC-F i tindrà de company de categoria al francès Johnny Aubert.
En E1 KTM mirarà de revalidar el títol amb l’actual campió, el francès Antoine Meo, acompanyat de l’espanyol Cristobal Guerrero. El també francès i campió mundial d’E3 Christophe Nambotin serà l’encarregat de defensar les motos taronja en aquesta categoria. 
Font: KTM. (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Ivan Cervantes al 2010 amb KTM (©ktm images)
 

Es fa oficial la sortida d’Ivan Cervantes de Gas Gas

El pilot de Cambrils Ivan Cervantes ha fet oficial la seva sortida de la marca catalana Gas Gas. Ho va anunciar ahir al seu compte de twitter i al de facebook.
Per la seva part Gas Gas ha emès avui un comunicat on també confirma aquesta notícia anunciada fa dies.
La recisssió del contracte ha arribat un any abans del previst. Ivan Cervantes va arribar a la marca de Salt l’any passat, firmant per tres anys (fins el 2013). 
El 2011 va fer tercer al Campionat del Món en E2.
Aquest 2012 ha aconseguit la general (scratch) i la categoria E2 del Campionat d’Espanya. Al Mundial ha fet quart, aconseguint una victòria el primer dia del GP d’Argentina i encapaçalant el Mundial d’E2 durant els dos primers grans premis.
Tot apunta a que Cervantes tornarà a KTM
Foto: Ivan Cervantes a l’Enduro de Valls de Torroella (©miquel bresolí)