Husaberg omple totes les opcions a les tres categories

Husaberg ha penjat un vídeo on ens mostra el catàleg de motos pel 2013. Un mostrari on hi ha set models repartits entre les tres categories (E1, E2 i E3) i amb l’opció de poder triar en cadascuna entre dos temps (TE) i quatre (FE).
Alhora que recorda que Husaberg és l’única marca dedicada a l’enduro, el vídeo ens permet gaudir una estona de les evolucions de les noves motos. Plàstica sobre rodes.

 

X.Galindo parla de la Husaberg Extrem Academy

El pilot català Xavi Galindo és el responsable de la Husaberg Extrem Academy per la península. El corredor de Massalcoreig (Segrià) fa un repàs de les trobades d’enguany,  quan ja es porten fetes tres sessions. 
La Husaberg Extrem Academy és una activitat gratuïta i exclusiva que la marca posa a disposició dels propietaris de les motos blau-i-groga. 
Galindo destaca que és una activitat, sobretot, divertida, on els assistents gaudeixen només per fet de conduir la moto, sense la pressió de la competició, tot i que aprenen moltes coses relacionades amb la conducció. 
La propera Husaberg Extrem Academy, diumenge vinent, dia 27, al Campello (l’Alacantí).
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català versió original
Foto: X.Galindo, d’esquena, arropenjat a la moto, donant explicacions als participants en una Husaberg Extreme Academy (©husaberg)
Video: Husaberg Extreme Academy a Cullar

 

Husaberg: Mena, puja. Renet i Bellino, líders

Husaberg ha sortit més que satisfeta del GP de Portugal, quarta prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012). Quatre dels seus pilots han pujat al pòdium i dos d’ells al lloc més alt: els francesos Pierre Alexandre Renet, una vegada a E2, i Mathias Bellino, a Júnior, els dos dies. A més a més, ambdós estan al capdavant de la seva categoria. Pela Renet en la més disputada del Mundial, mentre que Bellino es reafirma com a màxim candidat al triomf final.
E3
Destacar la segona posició del català Oriol Mena aconseguida el segon dia de cursa. El primer, Mena no va poder passar del quart lloc, penalitzat per la caiguda que va patir en l’Extrema de divendres. Sense aquest entrabanc, el pilot maresmenc hauria pogut repetir lloc d’honor ja que es va trobar còmode en les especials portugueses.
Tot el contrari que el seu company de categoria, el suec Joakim Ljunggren, que no va trobar el ritme adeqüat damunt de les especials, seques però relliscoses. Al final un cinquè i un quart lloc suficients per situar-lo en segona posició de la general. Una categoria, però que entre el segon, Ljunggren i el cinquè, Mena, només hi ha deu punts de diferència.
Femenina
La francesa Blandine Dufrane va aconseguir un tercer lloc el primer dia que li permetia mantenir la mateixa posició en la general Femenina. Una lesió, peo, el segon dia, no li va permetre defensar aquesta classificació i ara es troba quarta de la general.
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Impresions d’Oriol Mena (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Oriol Mena (©edmunds,j. ktm images)
Vídeo: Husaberg Racing

 

Husaberg: Doble victòria de Renet i Bellino al GP d’Euskadi

Husaberg ha sortit més que satisfeta de la tercera prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2012), el GP d’Euskadi, organitzat pel Moto Club Gernika OffRoad.
E2
I Pierre-Alexandre Renet encara més, ja que va guanyar els dos dies en E2 i a, més a més, s’ha situat primer de la general de la categoria.  
E3
També van obtenir bons resultats els pilots d’E3. Joakim Ljunggren va fer un tercer i un segon, que el situen tercer de la general. Per la seva part, el català Oriol Mena va aconseguir un quart i un cinquè, atent, però, a situar-se en qualsevol moment entre els tres primers. De moment es troba cinquè en la general d’E3.
Júnior
Excel·lent resultat de Mathias Bellino que va fer doblet al més alt del pòdium i es consolida al capdavant de la classificació Júnior. 
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Pela Renet (©edmunds,j. ktm images) 
Vídeo: Husaberg

Husaberg: Gómez, imparable. Pòdium per Ljunggren i Mena

Husaberg  s’ha mostrat satisfeta pels resultats dels seus pilots en l’Enduro SIP Bassella, quarta prova (cinquè dia) del Campionat d’Espanya d’Enduro.
En sènior destaca el segon i tercer lloc de Joakim Ljunggren i el català Oriol Mena en E3. Ljunggren segueix líder de la categoria, mentre que Mena ha pujat al tercer lloc, empatat amb el també català Jordi Figueras (Gas Gas).
També destaca la sisena i vuitena posició del catalans Jaume Betriu i Daniel Gibert en E2.
Domini total
Amb tot, el pilot blau més afinat és Alfredo Gómez que ha guanyat totes les curses de Júnior Open i a Bassella no va ser una excepció.
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Alfredo Gómez (©m.bresolí)
 

L’Enduro de Valverde vist per Husaberg

Com es habitual Husaberg publica un vídeo on podem veure les evolucions dels seus pilots, en aquest cas en la doble prova del Campionat d’Espanya d’Enduro, disputat a Valverde del Camino, ara farà una setmana. Entre altres els catalans Mena i Betriu, a més de Ljunggren i Gómez, que van guanyar les seves categories
La propera cita de l’Espanyol és el diumenge, dia 29, al SIP Bassella (Alt Urgell).
Abans però, hi ha una cita del Campionat de Catalunya d’Enduro. diumenge, dia 22, a Puig-reig (Berguedà).

 

Husaberg: Doble victòria de Ljunggren i Gómez. Mena, desqualificat

La tercera i quart prova del Campionat d’Espanya d’Enduro (CE 2012), celebrada el cap de setmana a Valverde del Camino (Huelva), organitzades pel MC Valverdeño, va veure el domini dels pilots Husaberg en les categories E3 i Júnior Open.
E3
Joakim Ljunggren va guanyar els dos dies en E3, a més de situar-se tercer en la general. Ljunggren no fou l’únic pilot blau al podium ja que va estar acompanyat del català Oriol Mena, tercer i segon, tot i que va perdre el pòdium del primer dia al ser desqualificat una vegada acabada la cursa.
Júnior Open
També destaca les dues victòries del júnior Alfredor Gómez que no va donar opcions als seu rivals. Amb aquests resultats, Gómez lidera la classificació de la seva categoria (com Ljunggren de la seva).  


E2
En E2, el català Jaume Betriu, actual campió de Cròs Country, va fer novè i sisè.
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Joakim Ljunggren (3) (©husaberg) 
Foto: Alfredo Gómez (44) (©husaberg)