ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Ruleta russa

Publicat el 15 d'abril de 2007 per rockviu

The Lords of The New Church, sala KGB (Barcelona), 7 de març de 1989

Heu vist mai a ningú intentant suïcidar-se en directe? Stiv Bators, exDead Boys i líder dels Lords of the New Church i un dels principals caps de la lliga dels perdedors del rock and roll, ho va fer a la sala KGB l’any 1989 i era un dels numerets més impressionants de les seves actuacions. Cap el final de l’actuació va agafar el micro, el va enlairar a les bigues de la sala, va entortolligar-se el cable al coll i va estirar de l’altre banda columpiant-se. Quan la seva cara va començar a tenir un color sospitosament blau, finalment es va deixar anar contra la bateria. No content amb això va acabar l’actuació baixant-se els pantalons (veure l’arxiu adjunt).

La seva mort va ser digna de la seva llegenda. Poc més d’un any després d’aquesta actuació, Stiv estava passejant pels carrers de París amb el cos convertit en una farmàcia per la quantitat de drogues que portava dins. Un cotxe el va atropellar i ell, amb tot el morat que portava, ni es va donar compte. Es va aixecar, es va espolsar la roba i va tornar a casa seva. Al matí següent ja no es va despertar.


  1. Heu vist mai a ningú intentant suïcidar-se en directe?

    Darby Crash cantant dels Germs es va preparar una sobredosi per fotre’s el xute davant el públic i palmar-la en directe. No li va sortir del toto bé ja que la sobredosi li va vindre un cop ja acabat el concert. Però es va morir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.