Fa vint anys que tinc vint anys

La Polla Records, Zeleste – Argenteria (Barcelona), 15 de febrer de 1985

Tal dia com avui era també el meu aniversari però era vint-i-dos anys més jove. Coincidia també amb el Carnestoltes, però en comptes de disfressar-me (cosa que mai m’agradat) vaig decidir ser més transgressor i anar a veure a La Polla Records a l’enyorada sala Zeleste, previ pas pel Rodri a posar-me ben torrat. Un munt d’empentes, la sala plena com un ou i jo aguantant la càmera de la família a la primera filera, esquivant escopinades i puntades de peu mentre tots corejàvem allò tan bonic de “los enanitos buenos al patrón han de matar”.

Era molt especial aquest concert per a mi, ja que el meu primer article publicat en una revista va ser justament la crítica del disc “Salve” del grup d’Andoain Agurain a finals de 1984. Va ser per la revista Rock-In, un artefacte de paper i amb una grapa al mig dirigida per la mateixa tenebrosa i estranya gent que també portaven el segell discogràfic Wilde Records. I que jo sàpiga també és la primera ressenya que va sortir de La Polla Records en un mitjà que no fos fotocopiat

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Batalletes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Fa vint anys que tinc vint anys

 1. Roser diu:

  X MOLTS ANYS, JOVENET!

  Chus es un alcohóliko.
  Chus está nervioso.
  Tiene alucinaciones.
  De su ducha sale
  alcohol hirviendo.
  Esto no puede ser.
  Esto no hay quien lo aguante.
  Tengo que llevarme
  a alguien por delante.
  Chus está furioso.
  Chus está violento.
  Alguien va apagar sus nervios
  se monta una bronca,
  Chus está en el suelo.
  Ahora está contento, muerto.
  En su tumba hay latas de cerveza.
  Chus no bebas tanto,
  no pierdas la cabeza.
  Chus no bebas tanto,
  no pierdas la cabeza.

 2. carles diu:

  Ei tiu, felicitats !! Ho podies haver dit i haguessim fet unes birretes a la teva salut. Me’n vaig anar a veure el final del concert de la sala 2 de l’apolo. Estava prou bé.  Doncs res, a pasar-ho bé !!

 3. Marta diu:

  jo no hi vaig poder ser perquè no havia nescut!

  però m’agués encantat veure’ls.

  sóc una fan d’aquesta gent!!!

  i m’ha agradat molt quan ha citat:

  "LOS ENANITOS BUENOS AL PATRON HAN DE MATAR"

  m’emociono escoltant les seves cançons,

  i res que ho volia comentar!!!

 4. jordi faus garcia diu:

  Jo hi vaig ser en aquell concert. I es van publicar unes fotos en una revista o comic que no m’en recordo. I surtia jo!!! Porto un munt d’anys buscant-les i no he tingut sort…no em podeu donar un cop de mà? Penso que el fotógraf va ser el Xavier!!! Moltes gràcies per escoltarme…