Gigografia (XII)

Operación Triunfo. MediaPark (Sant Joan Despí), novembre 2002

Santana-Ele-Nik-Ain_0068Santana amb tres de les concursants

Una agència madrilenya es va posar en contacte amb mi per proposar-me cobrir la segona edició d’Operación Triunfo. Però la única condició era fer-ho amb una càmera digital i enviar les fotos la mateixa nit. Xavi, benvingut al segle XXI i al món digital..

Kenny G Beth326Kenny G amb la Beth

Al matí del primer programa vaig trencar la guardiola i desencallar una pasta que tenia al banc per fer-me amb la D100 de Nikon. Gairebé sense mirar-me el llibre d’instruccions vaig plantar-me als estudis de MediaPark per fotografiat als nens d’OT. Una tasca que vaig compartir amb el gran fotògraf i millor persona Carles Rodríguez (sí, dos fotògrafs, una càmera) anant-hi cada dilluns. Feina fins la matinada i, sobretot, aprendre que els terminis de lliurament de les tasques cada cop s’anaven reduint més i més, però també descobrir que es podia viure de la fotografia sense haver de dependre dels rodets i els laboratoris.

Bon-Jovi_0082

John Bon Jovi al seu pas pel programa

 

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat, Batalletes, Concerts, General, Jo hi vaig ser. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*