Gigografia (VI)

Sau, Els 4 Gats (Barcelona), 1993

1992 Sau805

Juntament amb en Ferran Amado formàvem part de la redacció catalana d’“El Tubo”, una revista basca basada bàsicament en tot el que sonava a l’escena basca que tot i viure els darrers rampells del RRV havia sabut mantenir-se i créixer en quantitat i qualitat. Per aquestes contrades allò que alguns van anomenar “rock català” creixia com l’escuma i ens vam plantejar traspassar aquest projecte al nostre petit país. El 14 de juny de 1991 amb un Sant Jordi petat amb bandes que s’expressaven en català ens ho va deixar molt clar. Mentre en Ferran i jo començàvem a moure aquesta idea de revista, per una altre banda hi havia un grup de gent amb la mateixa idea comandats per Lluís Gendrau amb una idea similar. Tot va ser unir forces, trobar i buscar finançament i per fi, el dia de Sant Jordi de 1993 va sortir el primer número de l’Enderrock, i així ja en portem 21 anys…

Per presentar-ho ens vam dividir en un parell d’equips. Uns van anar al concert de Sangtraït i Lluís Llach al Parc de la Ciutadella a Barcelona i uns altres vam agafar el cotxe, carregar-lo de revistes, i anar a la plaça de Bous de València on es celebrava la segona edició del festival Tirant de Rock. Un concert on només van poder pujar a l’escenari els valencians Intocablues Band i els mallorquins Ocults. La resta del concert (Umpah Pah, Lax’n’Busto, Els Pets i Kitsch) va ser suspès per la inoportuna pluja.

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*