Gigografia (V)

The Rolling Stones, Estadi Olímpic (Barcelona), 13 i 14 de juny de 1990

-1990 Rolling-Stones272A la recerca d’un espai on poder publicar les fotos i escriure algunes ressenyes vaig anar a ensopegar amb “Neon”, una petita revista gratuïta que tenia la seva seu a uns baixos del carrer Escudellers. Era una revista que vivia dels anuncis de locals sobretot del Baix Llobregat i aquest garitos s’havien de fotografiar per fer les publis. I aquesta va ser la meva primera tasca: fer fotos a bars i disco-pubs decadents d’extraradi que pensaven que posant un anunci la gent vindria en massa als seus xiringos. De passada vaig poder ficar ma en els continguts de la revista, com per exemple fer un reportatge dels concerts dels  que van fer The Rolling Stones el 13 i 14 de juny a l’Estadi Olímpic. Dos concerts, per cert, fotografiats des del públic i colant la càmera com bonament vaig poder: objectius i rodets camuflats en entrepans i el cos de la càmera amagat allà on no sona.

-1990 Rolling Stones483

La sort em va somriure i la redacció de la revista va quedar lliure (lios de faldilles, matrimonis separats i altres qüestions que tampoc interessen gaire) i me la vaig apalancar. Gràcies a la tasca, i després d’un fracàs amb un PC, va caure el meu primer Mac, un clàssic que encara conservo i que em va costar una petita morterada, però que des d’aleshores s’ha convertit en un estri imprescindible a casa meva.

-1990 Rolling Stones446

Portant la redacció, direcció, maquetació i el que calgués, a Neon hi vaig estar 10 anys, mes rere mes, parlant de discos, concerts i fent entrevistes a tot deu, passant de cobrar una misèria a cobrar una puta merda però a canvi podia acreditar-me allà on pogués i acaparar els discos que queien de promoció. Però tot te un límit, i quan va néixer en Gerard l’any 2000 vaig dir-li al capo de la revista que o em pagava més o que s’oblidés de mi. I es va oblidar de mi.

Podeu veure més fotos d’aquest concert aquí.

 

-1990 Rolling Stones462

 

 

 

 

 

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Batalletes, Concerts, General, Jo hi vaig ser. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.