Tempestes imaginàries

LISABÖ, Sala Apolo (Barcelona), 27 d’octubre de 2012

El concert de Lisabö del passat Primavera Sound em va quedar com una assignatura pendent, un concert que havia de viure amb intensitat en alguna altre ocasió en que els bolos de 2.543 bandes no es solapessin a la mateixa hora. Al Fòrum només els vaig poder gaudir les preceptives tres-primeres-cançons-sense-flash però en vaig tenir prou com per quedar-me bocabadat davant la força de la renascuda banda d’Irun. I a l’Apolo no em van defraudar gens ni mica. Brutalitat i força, emoció i energia, ràbia i puresa per un so intens que neix al cervell i esclata als budells sense baixar mai la guàrdia ni tan sols per afinar una corda al mig d’una cançó: les tempestes no poden esperar.AMA SAY, Sala Apolo (Barcelona), 27 d’octubre de 2012

I de teloners uns altres històrics del rock basc, els pares putatius de Lisabö, els històrics Ama Say que després d’una aturada de 13 anys van tornar l’any 2008 als escenaris amb energies renovades.

Els set-lists d’Ama Say i LisaböSetlist Lisabö


Setlist Ama Say

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Crònica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*