De deu en deu

Els 10 de les Decennals, Valls, 6 de febrer de 2011

OBRINT PAS

MISHIMA

LAX’N’BUSTO

JAUME SISA

ELS AMICS DE LES ARTS

GERARD QUINTANA

ROGER MAS

CANYA VERDA

MESCLAT (cortesia de Roser Ortiz, gràcies reina)

ELS PETS

A Valls la gent no conta els anys d’un a un, ho fan de deu en deu. Les Decennals són més que una gran festa, és tota una forma de vida en que la gent enumera la seva vida segons dels Decennals viscudes. Grups com Lax’n’Busto o Els Pets poden afirmar orgullosos haver passat per tres edicions i un servidor encara recorda quan el febrer de 2001 va anar-hi per cobrir un dels concerts que si van celebrar a aquesta ciutat del camp de Tarragona. Fet que dona peu a una d’aquelles retrospectives tan maques i que espero poder repetir la propera dècada:

ELS PETS (Lluís Gavaldà i Brad Jones), Decennals-Valls, 2 de febrer de 2001

Si voleu llegir la valoració artística de la maratoniana jornada, no puc més que adeçar-vos al text que Helena Moren (aquí i aquí) en va escriure la nit de dissabte inaugurant la nova web d’Enderrock.

El set list de Mishima

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Concerts. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.