ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Aparteu les criatures!

Publicat el 13 d'agost de 2010 per rockviu

Dwarves, sala Zeleste II (Barcelona), 17 de febrer de 1993

En la psicotròpica selecció de dements que hi ha a “Freaks. La cara oculta del rock” no podíem oblidar-nos dels Dwarves. Un grup amb un enigmàtic guitarra que es fa dir Hewhocannobenamed (El que no pot ser nomenat, una cosa així com un antecedent de Prince) que apareix en escena emmascarat i amb la minga l’aire, que són capaços de titular a un disc “Blood, Guts and Pussy “(” Sang, budells i parrussos”) i que gairebé passen més de 20 minuts dels seus concerts abans de destrossar el backline a cops de guitarra.

El súmmum de la demència d’aquests descerebrats va ser quan, en veure que baixaven les vendes de vostres discs, van inventar la bola que Hewhocannobenamed havia estat assassinat a ganivetades. Es va arribar fins i tot a organitzar el seu funeral i publicar esqueles. A Sub-Pop, el seu segell discogràfic, no els va fer gens de gràcia la innocentada i va pegar a Dwarves la merescuda puntada al cul.

Tot això i molt més ho trobaràs al llibre “Freaks. La cara oculta del rock”, a la venda en les millors llibreries del món mundial.


T’ha agradat aquesta entrada? A què esperes doncs per votar-la als Premis Blocs Catalunya! (i voteu també les entrades, que comptabilitzen al global!).

 

Publicat dins de Freaks | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.