ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

FREAKS – La cara oculta del rock

—Llibre amb fotos i text de Xavier Mercadé.
—133 biografies malaltes del rock and roll.
—Les 190 fotos més aberrants de la història.
—96 pàgines a tot color.
—Edita: Quarentena Edicions.
—Grup de Facebook
A la venda a totes les llibreries del país, i si no el tenen demaneu-lo sens falta!

Des del naixement intrínsec del rock and roll, les seves valedors ja van voler cridar l’atenció peti qui peti. Quan Little Richard amb el seu cabell engominat i un peu sobre del piano va llançar a l’aire aquell “Awopbopaloobop Alopbamboom” (“Tutti Frutti”) la història de l’espectacle va registrar tot un moviment sísmic i un avís de que aquell rock’n’roll era una mica perillós, malaltís i salvatge.

Siguin benvinguts al circ del rock and roll. Passin i vegin, gaudeixin de l’home ratpenat, presenciïn les més atroços mutilacions, a éssers vinguts d’altres planetes, els músics més repugnants, l’home amb la dentadura més podrida del món, vudú, transvestisme i ambigüitat, ànimes d’ultratomba, pallassos assassins o l’home-cuc.

Terroritzint-se amb la iguana salvatge, l’home més tatuat del món, nimfòmanes assedegades de sexe, quilos de greix desbocats, els alcohòlics menys anònims i els yonkys més arrossegats. Horroritzis amb els grans adefesis de la història, trepanacions i parts sense epidural, triperia i tot tipus d’aberracions que s’introduiran sense remei en els seus pitjors malsons. Deixem-nos de perles i bones intencions, enfonsem-nos a la brutícia del meravellós món dels freaks del rock and roll, la gran història dels perdedors del rock and roll.

I amb l’edició d’aquest llibre, obro una nova categoria al bloc, la de ‘Freaks’ per donar-vos la pallissa aquest estiu amb el tema per que així us animeu i passeu per la vostre llibreria preferida a pillar-vos el llibre.


T’ha
agradat aquesta entrada? A què esperes doncs per votar-la als Premis
Blocs Catalunya!

Publicat dins de Freaks | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.