la rella

la revista del Lluçanès

12 de febrer de 2008
0 comentaris

La 197 en temps de Carnestoltes

La nova revista apareix en temps de Carnestoltes. En aquest número, s’inicia una nova secció, dedicada als llibres que parlen del Lluçanès, amb una periodicitat mensual.
La resta de continguts, a continuació.

Pàg.3: Els alcaldes dels municipis petits podran cobrar del Departament de Governació. Tots els municipis del Lluçanès, excepte Prats, entrarien en la proposta.
Pàg.4: El racó de la feina./ Notícies.- El cicle Solc, al programa de televisió Rodasons./ Esquerra crea la secció local de Prats de Lluçanès./ Novetats a Vilaweb Lluçanès./ Nous cartells informatius a les entrades de la comarca.
Pàg.5: El Lluçanès viu el Carnaval per a petits i grans. El més reivindicatiu, el de Sant Feliu Sasserra. Cròniques d’Oristà, Prats de Lluçanès, Alpens, Sant Feliu Sasserra i Sant Boi de Lluçanès.
Pàg.6: La Candelera torna a omplir de gent Perafita. Els cavalls assumeixen el protagonisme de cada any.
Pàg.7: Educació reconeix oficialment l’Escola Municipal de Música de Prats de Lluçanès. Es podran convalidar assignatures d’ESO i l’ajuntament rebrà ajudes./ El diputat Freixanet va interpel·lar el Conseller Maragall en defensa del pla LIC, davant la proposta de doble xarxa per raó de llengua.
Pàg.8: El Lluçanès, als llibres, per Roser reixach: Lo Lluçanès. Excursions a dita comarca, de Pelegrí Casades i Gramatxes.
Pàg.8: Cicle de cinema alternatiu a Prats de Lluçanès./ Els escolars del Lluçanès participen en la campanya Anem al teatre./ El Pacte Nacional per a les Infraestructures preveu actuacions al Lluçanès./ Problemes a Ofiltex d’Olost.
Pàg.9: Montferrer guanya un dels premis internacionals Ruta Cinematogràfica Almodóvar. L’escultura Feminitat II s’instal·larà a Granátula de Calatrava./ Lliurament dels premis de la UBIC de Prats de Lluçanès.
Pàg.10: L’agenda
Pàg.11: Entrevista.- Trini Soler, perruquera, de Cal Tià, de Sant Boi de Lluçanès: "Abans les modes eren més uniformes i en un poble no es veien grans extravagàncies".
Pàgs.12 i 13: Opinió.- Parcs eòlics, parcs solars, de Joan Roma./ Què és la democràcia?, dels regidors del grup PMI a l’ajuntament de Sant Boi de Lluçanès./ Enhorabona, Escola de Música de Prats de Lluçanès, de Jordi Palau, director d el’Escola Municipal de Música de Prats de Lluçanès.
Pàgs.14 i 15: Esports.- Les patinadores del CP Lluçanès, en plena forma. Quartes al campionat de Barcelona./ Prats acollirà una jornada a favor de les seleccions nacionals, el 2 de març./ El Sant Feliu recupera el liderat a primera territorial de futbol./ Segona territorial de futbol. Pradenc i Olost, amb sort diversa./ Jordi Riera, segon a la duatló del Castell de Sant Vicenç.
Pàg.16: Els encants.
Pàgs.17, 18, 19, 20, 21 i 22: Directori d’Empreses del Lluçanès-DEL
Pàg.23: El temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!