ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Pel broc gros

Publicat el 3 de juny de 2010 per rockviu

Genitorturers, La [2] (Barcelona), 2 de juny de 2010

Pel broc gros, sense subtileses. Sense guspires ni estels ni carícies. Ahir l’ordre es va instal·lar al pis superior de l’Apolo amb Mishima, però a les catacumbes, a les calderes del Pere Botero que és La [2], va reinar l’aventura anàrquica. Les flames de l’infern de sexe, drogues i rock’n’roll cremàven indiscriminadament. Una passejada pel cantó més fosc, llefiscós i porc del món del rock. En una paraula: encisadors.

Escopinades de bourbon i rock amb flaires industrials, cotxinades i porcades a dojo, sexe brut, pecador, sense perdó… Genitorturers ofereixen un espectacle que no pot ser explicat, només ha de ser viscut en viu i en directe. Llàstima que només fossin una quarantena d’escollits els que vam assistir a una convocatòria que es va donar a conèixer més entre seguidors pel Facebook que no pas per una promoció com deu mana.

Un capítol més per “Freaks, la cara oculta del rock”, el meu proper llibre que en poques setmanes estarà a totes les llibreries. Apa, ara ja ho sabeu!

El set list de Genitorturers (la darrera cançó no la van tocar perquè els de la sala —amb una manca considerable de respecte— van decidir que ja n’hi havia prou).

Publicat dins de Concerts | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.