ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Sense vergonya: bon Nadal i bon any! (i visca els pleonasmes)

Jo, Muntaner/Via Augusta (Barcelona), desembre de 1984

Això és el que un servidor havia de fer fa un quart de segle per poder-se finançar els rodets fotogràfics, el paper sensible i els líquids de laboratori. Treball precari? Doncs no gaire, només la nit de Nadal pujant a cases de nens de família benestant em vaig treure una morterada impressionant. Tant que avui en dia per aquella pasta tampoc se’m caurien els anells per posar-me un vestit vermell i una barba blanca… la panxa ja la porto posada.

I aquest any res d’hospitals com el Nadal passat. Aquest any em podré menjar (amb mesura) la sopa de galets de casa l’àvia!

I no oblideu que mentre feu cagar el Tió, us mengeu les neules, us farciu de carn d’olla i turrons o tragueu els canalons de Sant Esteve, heu de fer vostre i fer sonar a tota castanya aquest pleonasme tant maco de “hi ha d’haver-hi, hi ha d’haver-hi un caganer”.

Aquí teniu el vídeo però si sou dels clàssics i voleu el disc físic (ohhh, només en CD, no em tret l’edició en vinil… sniff!!!!), aneu corrent al quiosc de la cantonada i pilleu-vos l’Enderrock del mes de desembre. Allà, a més d’aquest “El Caganer” cantada per Albert Pla, Joan Miquel Oliver, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet i Manel hi ha altres nadales per a tots els gustos de Judit Farrés, Estopa, Albert Pla, Josep Puntí, Quimi Portet i Gerard Quintana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.