ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Els porc espí

Porcupine Tree, sala Sant Jordi Club (Barcelona), 23 de novembre de 2009

Poca llum i poc temps per treballar: només dotze minuts que van quedar en molt menys ja que per una banda ens en van esgarrapar uns quants sense motiu i, per altre, una gran part d’aquests minuts van ser amb els llums apagats.
 

 

Publicat dins de Concerts | Deixa un comentari

  1. Quan dius lo de les llums et refereixes als fotògrafs, no? Suposo perquè perquè em van semblar impressionants i molt pròxims al públic. Disfrutaven i vam acabar disfrutant tots. L’Steven ja ens feia recordar l’importància que també tenim nosaltres, el públic, en un concert.

    Potser aquesta proximitat, calidesa i ganes de passar-s’ho bé i compenetració amb el públic es el que em va faltar a Muse.
    Tenen un directe bo i són contundents però em van resultar molt distants i sense ganes de disfrutar, per ells semblava un concert més (que d’acord que en fan molts i tal però almenys no fer-ho notar), tot i això, la gent hi anava molt animada i crec que per això no se’n van adonar tant.

    Han passat de la música que els feia realment especials a rock per masses. Tot i així, bon concert però aprovat pels pèls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.