És qüestió de knack

Miquel Del Roig, Plaça de Sants (Barcelona), 24 d’octubre de 2009

No, no em van acreditar a per fer fotos a Nick Cave llegint un llibre, però vaig aprofitar per descobrir a Miquel del Roig. Algu és algu.

Aquì on el veieu, aquest senyor de la foto és tot un crack. És la única persona que conec al món mundial que és capaç de fer ballar “Macarena” i “El baile de los pajaritos” a les forces vives del catalanisme llingüístic del barri (inclosos els Castellers) en la cloenda dels actes del Correllengua a Sants.

Ell solet amb la seva guitarra va ser capaç d’enllaçar en menys de mitja hora joies amagades a neurones perdudes de Fernando Esteso, Beach Boys, Miguel Ríos, Bon Jovi, Nino Bravo, Camilo Sesto, Aqua, Sau, John Fogerty, Mike Oldfield, Manel, The Mamas & The Papas, Don McLean, Lluís Llach, Paulina Rubio, Los Sírex i Fórmula V, entre molts i molts altres mostres de cultura populr. I tot sense ni despentinar-se.

Richard Lester a la seva pel·lícula “The knack… and how to get it” ja deixava clar que el poder de l’atracció, l’estil, l’encant i la seducció depenien del knack. Encara que sembli mentira pel que es veu a les fotos i pel que es pot escoltar al seu mySpace, en Miquel del Roig en va  sobrat.

 

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Concerts. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a És qüestió de knack

  1. AnnaPortell diu:

    ho hagués dit, oi? Perquè la imatge que dóna no quadre gaire…
    Una altra cosa Xavier: no porta molta “gumina” com per poder despentinar-se?
    I l’última! Ja veig que en aquesta casa (la meva) ens haurem de comprar alguna revista per no perdre’ns res més!
    Bon diumenge! 🙂 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*