ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Creiem fermament

Publicat el 17 d'agost de 2009 per rockviu

Elektroputos, Nicaragua Rock — Palau d’Esports (Barcelona), 10 de maig de 1986

Elektroptos, sala Zeleste (Barcelona), 31 de gener de 1987

En aquells anys ser punk i no fer hardcore era ser una rara avis en el panorama barceloní. Però en aquells anys hi havia de tot, fins i tot grups de tendència anarkoide amb saxo i percussions i amb un discurs que anava més enllà de “anti-mili”, “anti-cures”, “anti-policia”, “polítics corruptes” i “merda patiypatuprimo” al menys tangencialment. Era allà on militaven els Elektroputos grairebé en solitari.

Estil? a ells els hi agravada etiquetar com (cal agafar aire): gregociberneticoperoskafropunkisiniestrorockcomick. I a qui no li agradi que no ho compri. Al capdavant i com a cantant i showman tenien a en Gustavo. tot un personatge que mesclava performances en directe com la que va fer al mític Nicaragua Rock al Palau d’Esports on va treure un maniquí vestit de policia municipal per escenificar la història del “Guarda Urbana 2411”, una història real com la vida mateixa.

Però ells ho expliquen millor en aquesta web dedicada al grup.
 
 
 


  1. Un plaer llegir i veure el teu blog, és una pasada!! Fa temps que el segueixo i per això més o menys controlava les entrades de punk. Molaria més si etiquetessis per gèneres, més que res perquè serie més fàcil trobar-ne coses… però no passa res perquè m’interesa quasi total la música en general.

    Salutacions.

    Adiós Lili Marleen blog: http://www.lilimarleen.es  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.