Concerts fora de lloc: Iggy a Solsona

Iggy Pop, sala Xelsa (Solsona), 21 d’abril de 1994

Fa poques setmanes revisant negatius en blanc i negre de l’últim quart de segle a la recerca de saltironets pel JUMP ROCK em va aparèixer com si fos una revelació: Iggy Pop va actuar a la capital del Solsonès l’any 1994 del segle passat. I jo hi era i just avui en fan quinze anys.

Si, fàcilment podria dir que aquell concert d’Iggy Pop a la sala Xelsa de Solsona va ser memorable, l’òstia en patinet. La veritat? no m’enrecordo absolutament res de res d’aquell concert. La neurona on tenia arxivada la informació fa anys que va desaparèixer suposo que ofegada en alcohol. Ni recordo amb qui vaig anar, ni com vaig anar, ni què hi feia allà l’Iguana de Detroit tant lluny dels circuits habituals de les estrelles internacionals.

Per sort em queda la memòria escrita, la crònica que vaig escriure per la revista Neon número 73 en que explico que va ser un concert sense gaires subtileses, que Iggy va ser rebut per una pluja de cervesa llançada pel públic (cosa que no li va agradar gaire), que hi va haver provocació i que va actuar prop d’hora i mitja.

i alguna coseta més

És curiós que fent una recerca al Google d’Iggy + Xelsa només aparegui una única referència vàlida. També és curiós que la segona i última referència sigui d’una gigografia dels Ramones citant que allà hi van tocar també el març de 1993.

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concerts fora de lloc: Iggy a Solsona

  1. Queralt Sanabra Valle diu:

    M,ha costat moltissim trobar res d,aquest concert que ha estat un record que tenia en els meus pensaments. Un concert inolvidable que va marcar la meva juventut i que mai oblidare.Donaria el que fos per tenir una gravacio per recordar aquells instants que vaig passar amb l,Iggy Pop .