Poder asturianu

Esquil y los Mures, sala Humedad Relativa (Barcelona), 28 de maig de 1999

Uns altres il·lustres desconeguts. Aquesta banda asturiana i amb nom en asturià va guanyar un premi, va enregistrar un disc i va desaparèixer del mapa. Això si, al mig van tenir temps de venir a tocar a Barcelona i que el guitarra es posés davant meu a fer uns quants salts en l’enyorada sala Humedad Relativa(*).

El grup no va donar gaire de si, però el senyor de la guitarra si que va lluir una llarga trajectòria a les seves esquenes. Les  sis cordes de Rafa Kas han sonat posteriorment en bandes tan diferents com Desperados, Los Ilegales, La Unión, Electric Playboys, Extremoduro, Nenuco y los Prenatales i amb els crostosos Fe de Ratas.

…/…

(*) Si, també enyorem la Humedad Relativa i la seva programació que apostava per bandes novells, encara que en aquell mateix any 1989 tenien de seguretes a uns veritables fillsdeputa que es dedicaven a inflar la cara a hòsites a qui els hi queia malament. No ho oblidem, mai més hi vaig tornar.

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Jump. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*