ROCKVIU

Fotos i cròniques del món del rock, per Xavier Mercadé (Totes les imatges són © Xavier Mercadé / rockviu@yahoo.es)

Puta?s fever

Hot Pants, sala Zeleste (Barcelona), 10 de maig de 1987

En aquella època es feia dir Manolo però conservava el seu cognom patern, es a dir Chao. Aleshores tocava com a guitarrista dels The Kingsnakes o amb bandes pròpies com els Hot Pants o els Carayos, i venia molt sovint a Barcelona.

Si, segueix a vull llegir la resta de l’article
En entrevistes que feia a fanzines (com el VollKer, per exemple) explicava que el que més li agradava de la ciutat eren “els bars, la gent rara que hi ha a la part baixa de la ciutat i l’ambient de port”. D’aquí vindrien títols posteriors de Mano Nega com “La mala vida”, “Puta’s fever” i, es clar, “Indios de Barcelona”.
Ah, també declarava  “vull quedar-me a qui. a França em va bé, però crec que aquí s’està millor i tindria moltes més posibilitats.” Tan li va agradar la ciutat que al final es va quedar, es va convertir en el portaveu del bon rotllet i va acabar fent-se una miqueta pesadet.

El clip és dels The Kingsnakes, però  només pel tupé en creixemet d’Ignasi Julià paga la pena veure’l!


  1. Juraria que a la foto de dalt, a mà esquerra, és en Xavier Juliá, germà del Nani. El que em fa duptar és el penjoll que porta, doncs ell no recordo que en dugués cap mai i més de tant gran, i el rellotge. És clavat! o era. Ara està un pelet diferent. Si us plau m’ho diràs? I la camisa que porta… no recordo que en tingues cap de quadres… Igual  pels concerts tota la indumentaria…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.