Un volt per Sant Feliu

Dissabte vaig anar a fer un volt per Sant Feliu, a trepitjar poble, a voltar per carrers d’aquells que no venen de pas i no hi vas gaire. A veure com està tot, però no sobre paper si no trepitjant els carrers. Vaig tenir diverses impresions.

La primera que tenim molta feina a fer, que sovint costa inclús saber que està per fer. Els petits detalls que costa tant d’arribar, aquella acera que està malament, aquell sot, aquell llum que no crema…

La segona que som un poble que malgrat l’endarreriment històric, ara tenim l’oportunitat de fer el tomb, d’aprofitar el creixement. Vaig ser al Barri de l’hospital i vaig veure tota la nova urbanització que hi hem fet, feia goig. Tant de bo ho poguessim fer arreu!. Hi ha retards que els vencerem aviat, un per exemple el de les zones d’esbarjo infantil, amb el que hem fet aquest any (Can Xifreda i Escoles) i les dues que farem es faran ara en les dos noves places del Camp d’en Pericó (Barri de l’Hospital) i la del carrer Estatut (Barri del Serrat de Vic) tindrem una zona infantil a cada barri. I més com la Biblioteca, el nou CAP, l’Escola Bessol, la nova plaça…. tenim l’opotunitat de posar-nos al primer nivell.

I la darrera impressió, som un poble més gran del que tots ens pensem. Hem crescut i no només en extensió, i en població, si no també en diversitat, en maneres de veure les coses, en maneres de sentir i viure el municipi. Aquesta diversistat genera noves necessitats i les noves necessitats nous serveis. Però a més això també vol dir que hem d’invertir en convivència, en donar a conèixer que som i que fem entre nosaltres.

Vaja vaig sortir del volt amb la llibreta plena d’anotacions i el cap ple d’impressions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.