Un nou model d’educació viària a Sant Feliu

Els accidents de trànsit són sens dubte una de les lacres de la nostra societat. Cada any moren centenars dee persones a les carreteres i tots no ens fem càrrec quan conduim que portem una màquina. Per això ja fa temps que a Sant feliu busquem un model per potenciar l’educació viària. Volem que els nens i nenes prenguin consciència de ben petits del riscos. Enguant hem iniciat un model niu del qual esperem treure’n bons fruits.

Es tracta de fer l’educaió viària lligat amb la policia loca, la policia fa tant les sessions teòriques com les pràctiques (passejades en bici, a peu i pels més grans un circuit de Karts) amb l’objectiu de conscienciar i educar els nens i nenes.

A banda d’això també volem que aquest interès per l’educació viària impregni també la policia local, que a partir de l’experiència i l’intercanvi amb els nois plantegin noves propostes com ara circuits segurs a peu a les escoles, propostes per millorar la seguretat a les entrades i sortides de les escoles…

Esperem que tota aquesta faina que ara s’inicia sigui una petita aportació per evitar accidents en el futur.

  1. Si de veritat t’interessa la integritat física de les persones s’ha de començar per fer voreres que permetin als mes joves anar a les escoles (les dues) sense jugar-se la vida.

    Deixa la demagògia i posat a treballar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.