Un gran equip!

Divendres 8 d’abril l’Assemblea de CiU (imatge adjunta) va aprovar per unanimitat la candidatura de l’amic Joan Fonsterè a l’Alcaldia de Sant feliu i la nostra llista. Han estat mesos i dies de treball intens preparant un equip que compleixi tres condicions:

1.- Un equip cohesionat que ens hem forjat en el treball al llarg d’aquests tres anys i mig de feina. Un equip que ja hem demostrat que podem fer les coses bé i que no ens arrugen els reptes.

2.- Un equip de gent preparada. Tenim un equop multidisciplinar de gent preparada. L’administració local ja no és només l’Alcalde, i les que funcionen així com la nostra, va malament. Les competències d’una Ajutament abarquen molts àmbits des de l’enllumenat fins a l’educació, des de l’urbanisme fins al medi ambient i la cultura. Cal gent que estigui preparada en el seu àmbit i aporti el seu talent i exepriència en favor del poble.

3.- Un equip obert al poble. Amb la incorporació de gent de diferents sensibilitats i que responen  al diferents àmbits socials i entitats que tenim a Sant Feliu. Perquè nosmés des del coneixemet de la realitat del poble es poden fer propostes per millorar-lo.

4.- Un equip amb experiència. Disposem de cares noves però també de gent amb demostrada experiència de gestió municipal per afrontar la situació econòmica en que trobarem l’Ajutament i fer front als reptes que tenim.

5.- Un equip capaç de fer valdre Sant Feliu fora. Presnetem un equip que pot defensar millor que nongú els interessos municipals a les institucions. Molts dels equipaments i inversions que calen depenen d’administracions que no són la nostra. Cal capacitat i agenda per expilcar i reclamar aquestes inversions. 

A continuació us afegeixo la nostra llista de CiU, el nostre equip, el teu equip:

1.- Joan Fontserè
i Pujol             

2.- Crsitina Buj i
Cremades

3.- Roc Fernàndez
i Badiella

4.- Mateu
Vilardell i Marquès (Ind)

5.- Pilar Brullet
i Benedí (Ind)

6.- Albert Llorens i Martínez

7.- Aurora Vela i
Carrique (Ind)

8.- Andreu
Castellet i Sala

9.- Maria José
López Corredoso   

10.- Eva Gòmez i
Navarro (Ind)

11.- Jordi Sarvise
i Pujol

12.- Manoli
Navarro i Mombiela   

13.- Joan Segalés
i Mauri


Suplents

1.- Emili Julién i
Vicens

2.- Néstor Viussà
i Martínez

3.- Núria
Ballesteros i Izquierdo

4.- Elena Biel i
Loscos (Ind)

5.- Joan Ferrer i
Paytubi

6.- Jordi Tura i
Sànchez


7.- Lourdes Capdet i Vilaseca

8.- Monserrat Meya
i Mariné (Ind)

9.- Joan Viñals i
Corney (Ind)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.