Un altra Diada històrica #11s2013

Ahir vam poder viure una altra Diada històrica. El temps no acompanyava però el dia va ser radiant.

Vam començar a Sant Feliu amb els companys de CiU Sant Feliu fent per primer cop ofrena als màrtirs del 1714. Per fi, i com a conseqüència de la moguda per posar una estelada al poble, el govern municipal es va veure en la necessitat de buscar una excusa per posar una senyera al poble i van rebatejar una plaça. I pam, ja tenim lloc per fer ofrenes l’11 de setembre.

Vam ser dels pocs grups els que hi vam anar -de fet l’Ajutament no es va escarrassar en fer una crida a les entitats i fins al mateix moment no van saber com fer-s’ho- però va ser un acte simple i bonic per normalitzar la Diada a Sant Feliu. Ofrena, cant del segadors, felicitar-nos la Diada i acabar d’organitzar on aniriem cadascú a la Via Catalana 

I a la tarda a la Via Catalana. Jo vaig ser a Barcelona a la Plaça Sant Jaume on la Via va agafar dimensions de manifestació. Pell de gallina veure el país unit de Nord a Sud. Un repte logístic. Un acte simple, donar-se la mà, però amb un potent simbolisme. Mentre aquí ens donem la mà gent de tota mena per un objectiu i una idea, a Madrid alguns defensen les seves idees com els ases, a cosses. Jo sóc dels que ja no em preocupa “que diran a Madrid”o com reaccionaran, les declaracions questionant quants éren, que si són més els que no hi va anar… em fan riure. No hi ha més cec que el que no vol veure. Ja s’ho faran. No va per ells va pel món. 1.600.000 persones junts són imparables aquí i a la xina… i 1.600.000 #croquetes també (va per twitter que passa això uns mesos després d’obrir oficina a Madrid) i pels que creien que al 2.0 tot és clar, pur i transparent. Benvinguts al món real!. Però croquetes o persones, hemimpressionat el món i als que ho volen veure. Els que fa anys que som independentistes veiem millor que ningú el canvi i l’evolució. A l’any 1992 anar a un estadi amb el Freedom for Catalonia en alguns moments et senties com un marcià. Ara el marcià és el que encara creu que hi algo a fer amb els de #cupofcafeconleche i la seva prepotència que els porta a tancar els ulls davant d’una realitat de 1.600.000 persones, a entrar a cosses als llocs o fer el rídicul al món perdent per tercera vegada el jocs olímpics a Madrid.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.