Som el munincipi de la comarca que més recicla!

He estat uns dies fora de combat per unes angínes a l’estiu. No hi ha res més emprenyador que una frebada amb tanta calor, però si toca, toca. Vaig aprofitar per rellegir i mirar forces papers.

Un dels que vaig estar mirant són els resultats de la recollida selectiva a la nostra comarca del Vallès Oriental, Sant Feliu és el municipi de la comarca que el municipi que més recull selectivament de la comarca (67,61%). Una demostració que malgrat totes les dificultats i el que ha representat de canvi cultural, d’haver de reforçar la neteja viària, d’haver de fer pedagogia permanent, els resultats avalen el canvi. Felicitats a tots perquè penso que és una xifra que la gent de Sant Feliu hauríem de conèixer i saber que l’esforç del Porta a Porta està valent la pena.

  1. "Sant Feliu és el municipi de la comarca que el municipi que més recull selectivament de la comarca" ???

    Què vol dir això, Roc?

    Està molt bé que Sant Feliu sigui el municipi que més recicla, però també ho estaria que els diferents punts verds estiguessin nets, sense grans acomulacions de deixalles variades de tot tipus, no creus?

  2. Roc, el s marrans sou tu i la teva familia, estic a l’aguait, per retratar la teva dona, quan deixa la brossa, a casa del altres, aixi m’ho en dit, i ho crec, per això som varis els que  vegilem, per fotografiarvos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.