Sobre la polèmica de la pancarteta de la Manifestació

Portem dies i dies en que el més important del país sembla ser que és el lema de la manifestació. I no és precissament que el lema proclami la independència, al contrari, aquest lema “Som una nació, nosaltres decidim” podia haver estat perfectament el lema d’una manifetsació dels anys 70 o 80 i el dia que es va acordar hi havia dos representats del PSC (Higini Clotas i Jaume Collboni, que es veu que feien de “florero” o els va fallar la cobertura per alhora de consultar-ho a en Zaragoza).

Així doncs a què bé aquesta polèmica?, a què bé aquest pols a una entitat com Òmnium?.

Que ningú s’enganyi, que tot un President de la Generalitat es passi 3 dies generant una polèmica a l’entorn del lema d’una pancarta només vol dir dues coses:

1.- O què té molt temps lliure i poca feina. Opció que descarto atesa la malmesa situació que ens han deixat el país

2.- L’objectiu no és altra que el de la desmobilització, el cansament, el fastigejar la gent..

Una dada curiosa, la sentència del Tribunal constitucional (aquest any) i el finançament (l’any passat) surten els dos durant el pont de Sant Joan i abans de vacances. És casualitat? O és un pur càlcul per veure quan ens poden agafar més despistats?.

Montilla en aquests dos temes no actua ni ha actuat com un President de la Generalitat, sino com birrei d’una Espanya que ens vol fer empassar el gripau de la sentència. És allò del Conde Duque d’Olivares: “que surja el efecto sin que se note el cuidado”.

D’aquí una polèmica tant absolutament absurda, estèril i incompressible com la d’aquests dies. L’objectiu és que parlem de la pancarta i no de les declaracions de Zapatero o de Chacón, unes declaracions que atempten contra el que ells mateixos van votar i prometre als catalans.

  1. Ha estat una pena doncs era una bona oportuinitat per mostrar un país unit i sense partidismes. Tothoim ha cedit menys ells.El que provoca ràbia és que Montilla s’apropii de la senyera i doni certificats de catalanitat. La senyera també pertany, i també són catalans, als unionistes del PP que són en contra de la manifestació i a alguns independentistes que també s’oposen a aquesta marxa.
    Una llàstima i uns únics culpàbles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.