Seguretat viària són 3 radars en 15 Kms?

Fa temps que des de CiU de Sant Feliu hem reclamat una millora de la seguretat a la C-59 atès que és un tram, el de Caldes a Moià, dels més perillosos de la comarca. Segons el RACC el tram entre Moià i Caldes és el quart més perillós del Vallès i el divuitè del país. De fet va uns mesos vam fer una pregunta al Ple sobre aquest tema quan va sortir publicat l’estudi del RACC.

Ara bé, la millora de la seguretat, des del nostre punt de vista passa per invertir en l’eliminació de revolts, en fer la variant de Sant Feliu que hem tornat a reclamar només fa unes setmanes, i en desdoblar alguns trams com el de Caldes a Palau.

Doncs bé la resposta de la Generalitat del Tripartit ha estat la de sempre, no afrontar el problema per la via de la millora de les infrastructures, sino dels pedaços. Aquesta setmana han situat en aquest tram 2 nous radars que sumat al ja existent a la recta de Palau dona que en només 15 Kilometres hi ha 3 radars!!. Una solució barata a una manca d’infrastructures i a tenir la nostra part de la comaraca deixada de la mà de Déu. O sigui el problema no és que la via entre Caldes i Moià sigui estreta i s’hagi multiplicat per molt el trànsit (6.697 vehicles diaris de mitjana!), sino que la culpa la té la gent que es veu que corre massa.

Radars sí, però amb les inversions necessàries abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.