Rependre el contacte amb vells amics.

Aquest dissabte vaig assistir a la inauguració de l’espai cultural i Llibreria Via Llibres a Terrassa que ha impulsat l’amic Roger Mestre [Bloc]. Es tracta d’una llibreria-cafeteria amb molta “crosta nacionalista” que espero que els vagi molt bé i hi puguin fer moltes activitats.

També més tard he reprès el contacte amb un vell amic, en Frederic Parers [web] feia uns anys que no ens veiem però veig que segueix impulsant la web llengues vives i la revista on es tracten noticie de els diferents llegües minoritzades d’Europa, des del Sard, fins a l’asturianu l’esuker. Recordo que la primera revista la va treure el 1996, per tant ja fa 11 anys de feina incansable.

Finalment, dies enrrera vaig poder dinar amb l’Àlex Calvo, un altre vell amic de lluites. L’Àlex ha aconseguit amb les seves hores i la seva lluita el que no han fetd os Lleis de Política Lingüística, que els advocats del torn d’ofici sàpigen obligatorimanet català.

Tots aquestes trobades m’han portat ha pensar que ha valgut la pena els anys en que hem estat junts a la JNC, les hores de reunions i trobades. Si ara, anys després, vas veient que tots més o més hem anat seguint el notre camí però alhora defensant des de diferents àmbits els ideals mateixos que un dia ens van emepnyer a posar-nos en política i a voler fer algo pel nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.