Participació ciutadana

Ahir vam fer una comissió de seguiment del procés participatiu que estem fent a Sant Feliu d’ençà dos anys iq ue podeu veure i seguir aquí. Enguany hem fet un Debat familiar és un material entre divulgatiu i participatiu que es distribuiex a les escoles i els nens i nenes a casa han de respondre.

L’objectiu de tot aquest procés és veure de quina forma s’imagina el poble a uns anys vista. Sobretot ara que estem en un moment de canvi, que creixem i que ens trobem en una cruïlla. La mateixa cruïlla que fa uns anys teníen municipis de la primera corona metropolitana, podem ser un Montcada i Reixac o un Sant Cugat del Vallès. Jo tinc clar que prefeixo.

De moment el procés els Debats Familiars ha anat força bé. Se n’han distribuït 299 i s’han recollit 155 és a dir un índex de resposta del 52%. Els resultats del Debat, s’incorporan als resultats que ja vam fer l’any passat i ens permetrà diposar d’uns objectius de municipi a mig llarg termini compartits per una àmplia capa de la població i de diferents àmbits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.